Lena is bekend van haar deelname aan het vierde seizoen van Ex On The Beach, maar de meeste mensen zullen haar nu kennen van het spraakmakende programma Echte Meisjes In De Jungle waarin ze nu te zien is. Het lijkt erop dat Lena tijdens dit programma haar nieuwe vlam heeft leren kennen.

lena echte meisjes in de jungle nieuwe vriend
Bron: Videoland

Echte Meisjes in de Jungle

Lena is een van de twaalf meisjes die elke maandag te zien zijn in het Videoland-programma Echte Meisjes in de Jungle. De realityster is captain van het blauwe team. In het programma strijd haar team tegen het rode team om ‘luxe’ of geld voor de pot te winnen. Er komt een hoop drama bij het programma kijken want eerlijk is eerlijk, dat is toch de reden dat we allemaal kijken?

Inmiddels staan er vier afleveringen op Videoland en zijn er ook al wat meisjes naar huis door verschillende redenen, maar Lena zit er nog steeds in. En wij denken te weten waarom. Lena heeft tijdens het programma namelijk haar nieuwe lover leren kennen, een goede reden om in de jungle te blijven toch?

Nieuwe vlam

Tijdens haar deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle heeft Lena haar nieuwe vriend leren kennen, en we horen je al denken: ‘Er deden toch alleen meisjes mee?’ Ja, dat klopt, maar Lena is aan de haak gegaan met de geluidsman van het programma, Leandro, laat presentator Luuk Ikkink aan het eind van de uitzending van RTL Boulevard weten. Leandro werkt als geluidsman en heeft voor verschillende programma’s van RTL gewerkt.

Ze hebben elkaar dus leren kennen in de Jungle, een lovestory kun je wel zeggen. Na het programma zijn de twee lovebirds gaan daten en hebben ze inmiddels een relatie, hoe leuk is dat?

Dit moet wel ware liefde zijn, want de super knappe Leandro heeft Lena tijdens de opnames niet van haar mooiste kant gezien. In de aflevering van afgelopen maandag is zelfs te zien dat Lena een drol naast de tent heeft gelegd, heel charmant. Dit betekent dus wel dat Leandro haar echt leuk vindt.

Wij wensen Lena en Leandro heel veel geluk samen.

Bron: RTL Boulevard