Fé en Lennert zijn een cute couple van het nieuwste Love Island-seizoen. Vanaf de dag dat Fé het huis binnen kwam lopen, zijn de twee smoorverliefd op elkaar. Sinds de twee terug zijn in Nederland en België zijn ze nog steeds een koppel. Gister was het een speciale dag voor het stelletje, ze zijn inmiddels al twee maanden een stel. Lennert deelt op Instagram een bijzondere liefdesverklaring. So cute.

Bron: @febolleboom

Love Island

Direct toen Lennert binnen kwam lopen, richtte ze haar pijlen op de handsome Islander. Fé wist Lennert van Amandine te stelen en de twee vormden sindsdien een koppel. Ze groeiden steeds meer naar elkaar toe en wisten al heel gauw dat ze niemand anders uit de villa wouden. Tijdens een romantische dream date maakten de twee het officieel. Zo lief.

Het koppel had wel even een down momentje toen ze gesplitst waren. Fé had namelijk met iemand anders had gekust… Dit deed ze alleen om goed mee te doen met het spel, maar dat vond Lennert niet zo leuk. Oei. Na een goed gesprekje met elkaar te hebben gehad, was het al gauw weer goed tussen de twee. Het koppel bleef samen met Jotti en Cas als laatst over in de finale. Het waren uiteindelijk Jotti en Cas die met de winst naar huis zijn gegaan.

2 maanden

Inmiddels zijn de tortelduifjes als twee maanden samen. Dit deelt Lennert op een bijzondere manier op Instagram. ”Fijne wereld dierendag aan mijn Nederlandse Bolleboomkrekel. Toevallig ook 2 maanden in mijn bezit vandaag”, schrijft Lennert. In de villa konden we al zien dat Lennert het geweldig vindt om Fé te pesten, and we love it too. Hij is daar blijkbaar nooit mee gestopt, want in zijn post zit hij Fé ook te pesten. De twee hebben samen vast enorm gelachen om de post. Wij wensen het koppel nog veel meer geluk en liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EGGHE (@lennertegghe)