Er is een nieuwe man in het leven van Leontine Borsato én dat domineert momenteel de showbizz-wereld. Deze nieuwe lover blijkt niet alleen Leontine haar hart te hebben gestolen, maar ook een hoop geld in bezit te hebben. Wij willen natuurlijk maar één ding weten: hoeveel?

Bron: @leontineborsato

Bye Marco

De soap rondom Leontine en Marco Borsato hield heel het land in zijn greep, maar inmiddels is dit liefdessprookje (of eigenlijk nachtmerrie) finito. Na een aantal affaires strandde namelijk hun huwelijk in 2020, toch kwamen de zanger en actrice één jaar later terug bij elkaar. Na het schandaal rondom The Voice of Holland, waarbij de zanger wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zou Leontine opnieuw een punt achter hun relatie hebben gezet. ‘Samen Voor Altijd’ zingen is dus niet meer van toepassing. Niet voor Leontine in ieder geval. Nu ze aan het daten is met deze vermeende lover, lijkt vrede met Marco voorgoed van de baan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

Love is in the air

Yvonne Coldeweijer kwam laatst met het statement dat Leontine met John Huiberts zou daten. De geruchten werden door John zelf gisteren bevestigt. “Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn, het is heel fijn en leuk”, vertelde hij tegen RTL Boulevard. Ook de management van Leontine liet weten dat “de twee het gezellig hebben”, maar dat “de relatie nog pril is”. De twee zijn elkaar tegen het lijf gelopen door een verjaardag van een gemeenschappelijke vriendin, sindsdien hebben de tortelduifjes het heel gezellig met elkaar.

John Huiberts

Leuk, zo’n rijke lover maar wat doet-ie en hoeveel geld heeft hij eigenlijk? John Huiberts is al 23 jaar eigenaar van het bedrijf IGM Resins, een bedrijf dat grondstoffen ontwikkeld voor de productie van onder meer uv-lakken en -coatings. Met deze — blijkbaar goede business — haalde hij een plek in de Quote 500. Voor wie hier niet wijzer van wordt: de Quote 500 is een jaarlijkse samenstelling van de vijfhonderd rijkste Nederlanders. En John staat op plek 383.

Oké, John is dus één van de rijkste mannen van Nederland, heeft blijkbaar een huis op Ibiza en heeft net zo’n speedboot als de koning… De nieuwe lover van Leontine heeft een geschat vermogen van 140 miljoen euro. Oh my…

Bron: Entrepreneur Of The Year 2018