De struggle is algemeen bekend. Jij en je lover liggen heerlijk lepeltje lepeltje in bed, maar na een tijdje trekt hij ineens z’n arm weg en draait weg. Het is weer zover: zijn arm slaapt! Inmiddels hebben jullie flink wat methodes uitgeprobeerd, maar jullie zijn er nog steeds niet uit. Hoe kunnen jullie dit zolang mogelijk volhouden? Het ligt namelijk zo lekker dat je het liefst zó samen in slaap valt. Misschien helpt dit AliExpress kussen een handje en kun je voortaan de hele nacht comfortabel in de armen van je vriend liggen.

We houden van lepeltje lepeltje

Ieder koppel houdt van de klassieker lepeltje lepeltje. Voor in deze koude temperaturen is het een heerlijke manier om even bij je bf op te warmen voordat je lekker in slaapt valt. Hoe lekker het ook ligt voor jou, je bf vindt het na een tijd vaak toch wat minder prettig worden. Zijn arm begint te tintelen en irriteren. Hij trekt z’n arm dan meteen weg, waardoor jij je lekkere warme holletje kwijt bent. Bloed irritant! Vooral als je eigenlijk net een beetje in slaap gedommeld was. Jij vervloekt hem van binnen en smeekt voor de 18302e keer in je hoofd of hier geen oplossing voor kan komen. Check! Die is er.

hele nacht comfortabel in de armen van je vriend liggen
Ali Express

Comfortabel in de armen van je vriend liggen met Ali Express kussen

Dit kussen van Ali Express redt jou, maar eigenlijk voor je lover. Hij zorgt ervoor dat zijn arm genoeg ruimte krijgt, waardoor de tintelingen en het slapen gewoon wegblijven. Op deze manier kunnen jullie de hele nacht lepeltje lepeltje blijven liggen zonder dat het vervelend wordt van hem. En jij profiteert daarvan! Hij zal nooit meer rude zijn arm wegtrekken, waardoor jij weer wakker schrikt. Het is hiermee hét perfecte cadeautje voor je boyfriend, maar natuurlijk ook gewoon een beetje voor jezelf. Laat het nou ook nog een koopje zijn! We make your day! Het kussen bestel je normaal al voor een kleine 17 euro. Nu alleen nog hopen dat hij ook lekker ligt!

Lees ook: Waarom slapen met je lover heerlijk is