”Ik heb maar twee relaties gehad tot nu toe” zeggen 9 van de 10 mannen tijdens een eerste date terwijl dit aantal vaak verdriedubbelt is. Leugens natuurlijk, maar we willen gewoon graag een wit voetje halen als we ons voor het eerst voorstellen aan een nieuw persoon. Het grappige is dat vaak dezelfde ‘leugentjes’ terugkomen. Benieuwd naar welke dat zijn voor de man én voor de vrouw?

@thevowmovie
@thevowmovie

Liar, liar

BodyLogicMD heeft het namelijk voor ons even onderzoek gedaan naar de vaakst voorkomende leugens die mensen vertellen op een date. Toch is er een dingetje wat bij beide hoog staat: het aantal sekspartners wat zij hebben gehad.

Wat wij wel verassend vonden is dat vrouwen die liegen over hun gewicht op de tweede plaats komen. wat voor date is het als je hier al over het gewicht van een vrouw gaat praten? Dus mannen als dit in je opkomt: don’t.

Grappig feitje: vrouwen en mannen liegen ook over hun naam. Beide leugens komen terug in de tabel. Wat wij onszelf dan vooral afvragen is: hebben we te maken met een catfish? Of liegen mensen daadwerkelijk gewoon over hun naam omdat ze bijvoorbeeld zich ervoor schamen? Afijn, we blijven toch ook simpele wezens.

Bron: BodylogicMD
Bron: BodylogicMD

Lees ook: dit zijn de afknappers op een eerste date