Die lappen stoffen wat wij tote bags noemen, hebben onze harten veroverd. Ze zijn simpelweg fantastisch. En deze Franse merken hebben de allerleukste en origineelste tote bags. Benieuwd? Kijk even verder.

Bron: Rohé

Róhe Tote Bag

Een simpele maar unieke tote bag. Rohé is een bekend Frans merk onder jongeren. De tas heeft de standaard ‘canvas’ kleur, maar door het logo maakt het de tas uniek. Want hoeveel meiden heb je met deze tas zien rondlopen? Ja, daarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Róhe Frames (@rohe_frames)

 

Weekend Tote Bag

Perfect voor het weekend, boodschappen of als tas naar je werk, want alles wat je nodig past er in. Deze tas heeft ook de standaard ‘canvas’ kleur maar is ideaal om mee te nemen wanneer je bij je partner gaat slapen of boodschappen in stijl wil doen. Iemand moet het doen, dus waarom jij niet? Doe alsof je 24/7 over een catwalk loopt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by forét ® (@foretstudio)

 

Suck My Baguette Tote Bag

Ons favoriet uit het rijtje: de variant met de tekst ‘Suck my Baguette’. Ja, we blijven lekker in de Franse vibe. Deze tote van Etre Cecile is perfect voor je boodschappen (baguettes) en alle andere spulletjes die je mee wil nemen. En het is ook nog eens een koopje. Had je beter kunnen wensen? Ja, de tote is nog verkrijgbaar. Haal ‘m snel voordat ‘ie uitverkocht is!

Bron: Être Cécile webshop

 

Denim Tote Bag

Effe wat anders dan dat saaie “canvas” kleurtje. Deze denim tote is een must-have en is super leuk om te combineren met je outfits. Een spijkertas is sowieso fan-tas-tisch, én dan ook nog een tote bag model? We say yes! Voor je boodschappen maar als normale everyday tas is het ook ideaal.

Bron: Forét

Axelle Tote Bag

Als laatste ook een denim, of nou ja niet helemaal. We eindigen met een prijzige maar wél prachtige A.P.C tas. De tas kun je dichtritsen wat het waterdicht maakt. Een super modieuze tas, waar wel meteen een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Toevallig bijna jarig? Pff!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A.P.C. (@apc_paris)