It’s thrifting time again! En deze keer heeft Fem-Fem voor jullie 5 leuke vintage winkels uitgekozen in Den Bosch. Van betaalbare tweedehands designeritems tot prachtige self-made stukken, je kan alles vinden in onze Moerasdraak. Woon jij in de buurt van Den Bosch of ben je van plan te gaan shoppen in deze te leuke stad? Breng dan even een bezoekje aan deze stores. Let’s go!

Blue

Als je opzoek bent naar betaalbare en modieuze tweedehands pareltjes, dan zou je even langs de Postelstraat moeten lopen in Den Bosch. Hier vind je niet bepaald muffige en saaie kledingstukken, maar hippe tweedehands- en nieuwe items. Deze winkel heeft namelijk ook hun eigen kledingmerk genaamd: BLUE By Bettonvil. Hoe leuk!

La Garderobe

Als jij dacht dat je tweedehands designer items niet goedkoop op de kop kan tikken, dan heb je het mis. Bij La Garderobe in Vughterstraat 116 kun je namelijk de leukste vintage designer kleding en accessoires scoren. Van topmerken zoals Gucci en Prada tot aan Alexander McQueen, je kunt het allemaal vinden in deze te gekke thrifstore. Heb jij zelf nog designer items in de kast liggen die je niet meer wilt? No worries, breng ze even naar La Garderobe in Den Bosch.

Gooische Fashion Outlet

Ook de Gooische Fashion Outlet richt zich voornamelijk op tweedehands designer items. De winkel is ruim 200 vierkante meter groot, waardoor er dus genoeg keuze is voor iedereen. Het leuke is dat deze store geheel is gesorteerd op kleur, dus je weet precies waar je moet zijn. Daarnaast kun je ook hier je designer items inleveren, mocht het item dan verkocht worden dan krijg je 40% van het bedrag. Mocht je opzoek zijn naar te gekke tweedehands designer items loop dan even langs de Vughterstraat 125 in Den Bosch.

Ingedinge

Deze tweedehands kledingwinkel is opgericht met een bijzondere reden. De eigenaresse van de winkel, Inge, zocht een manier om haar kledingbank te bekostigen, en yes there it was ”Ingedinge”. De winkel zelf bestaat uit een veelzijdig assortiment, van nette jurkjes tot aan heerlijke truien, je kunt het allemaal vinden in deze te schattige tweedehands zaak. Mocht je naast het zoeken van een leuk item, ook willen winkelen voor een goed doel ga dan even langs de Kooikersweg 547.

Vindingrijk kringloop

“Groot en veel”- dat is het motto van deze ruime kringloop winkel. Als je hier komt voor een nieuwe outfit kun je ook gelijk je hele huishouden kopen, want geloof ons hier vind je het allemaal. Mocht je dus zin hebben om naast kleding ook accessoires te shoppen loop dan even langs de Afrikalaan in Den Bosch.

Lees ook: Shoppen maar! Dit zijn 5 leuke vintage winkels in Eindhoven