Zit je net in een relatie en wil je een leuke bijnaam voor je lover bedenken? Of heb je een bijnaam voor je partner, maar wil je graag iets nieuws verzinnen wat goed bij je lover past? Wij helpen je verder, want dit zijn de leukste bijnamen voor je vriend of vriendin.

bijnamen partner
Beeld: Pinterest

Dit zijn de leukste bijnamen voor je lover

Schatje, liefje en moppie zijn natuurlijk de meest standaard bijnamen die je je lover kunt geven, en daarom is het de hoogste tijd om een persoonlijke bijnaam voor je partner te verzinnen. Straalt iedere dag de zon door je lover? Of is het echt een Prince Charming? Dan heb jij de gepersonaliseerde bijnaam voor je partner in no time te pakken.

Zonnestraaltje

Begint jouw dag altijd stralend als je naast je liefde wakker wordt? En brengt hij/zij altijd zonnestralen met zich mee op een regenachtige dag? Dan is de perfecte bijnaam voor jouw partner natuurlijk: zonnestraaltje.

McDreamy

Voor koppels die graag een Mc-date houden is deze bijnaam natuurlijk perfect. Daarnaast klinkt McDreamy ook gewoon mega cute.

Prince Charming

Zorgt jouw lover er altijd voor dat jij je goed voelt en neemt hij/zij af en toe wat leuks voor je mee, dan spreken we natuurlijk echt van een Prince Charming. Hoe makkelijk kan het zijn? 

Cariño

Dit betekent schatje in het Spaans. Wij zijn echt obsessed met deze bijnaam, want het is veel origineler dan ‘schatje’ en daarnaast klinkt het ook nog eens mega romantisch. 

Amore

Amore is natuurlijk liefje in het Italiaans en als je dit tegen je lover zegt is het natuurlijk wel de bedoeling dat je het net zo sexy brengt als Massimo uit 365 Days, right? 😉 

Sweetheart

Voelt het door hem/haar iedere dag als Valentijnsdag en kun je niet genoeg van je lover krijgen? Dan is Sweetheart dé perfecte koosnaam.

Good-looking

Word je iedere keer weer verblind door de looks van je partner en slaat jouw hart steeds weer op hol? Dan past good-looking helemaal bij julie!

Baby boy/baby girl 

Voor deze koosnaam geldt ook: als je het op de Massimo-manier brengt is het allesbehalve cringe en is het juist een ontzettende turn on.

Sweetie

Kort maar krachtig, right? Voor wat Amerikaanse vibes is dit de ideale bijnaam. 

Bijou

Grote kans dat je bij deze bijnaam aan de hond van Chateau Meiland moet denken, maar dit betekent natuurlijk ook schatje in het Vlaams.

Moro Mou

Ook wel mijn baby in het Grieks, deze bijnaam klinkt mega leuk achter elkaar en is goed voor op Insta.

Topino

Ook wel muisje, in het Nederlands klinkt het verschrikkelijk, maar in het Italiaans heel romantisch. 

Schetebees

Op zoek naar een grappige bijnaam? Dan is de Vlaamse bijnaam schetebees echt iets voor jullie. Het betekent scheetje en wij vinden deze dan ook hilarisch.

Moro

Ook wel schatje in het Grieks. Gaan jullie ieder jaar op vakantie naar een ander Grieks eiland of staat er deze week een Griekse vakantie op de planning? Dan is deze bijnaam echt iets voor jullie! 

Mon petit lapin

In het Nederlands zou je niet zo snel mijn kleine konijntje zeggen maar in het Frans is het opeens wel heel schattig.

Chaton

Ook wel Poesje in het Frans. We get it, dit klinkt nogal erotisch, maar zo is het dus totaal niet bedoeld! 

Chou chou

We hebben ondertussen al heel wat varianten van schatje voorbij zien komen, maar de Franse versie is ook te leuk om niet te delen. Dit is namelijk chou chou.

Stellina

Last but not least is Stellina ook een mega lieve bijnaam. Dit betekent sterretje in het Italiaans en wij zijn echt obsessed met deze bijnaam.

Lees ook: 20x de meest afschuwelijke koosnaampjes voor je partner