Sint is het land nog niet uit maar ben je op zoek naar een écht origineel cadeau voor je kind voor onder de kerstboom? Even wat anders dan altijd maar speelgoed of kleding? We’re at your service want wij hebben de tip. Of het nou voor je eigen kind is of voor een kind van familie of vrienden. Met het gepersonaliseerde voorleesboek waarin jouw kind (of die van iemand anders) schittert in de hoofdrol.

cadeau kerstboom FEM FEM

Oskar Collection

Ben je opzoek naar een persoonlijke cadeau? Ga voor de boeken van &Oskar waarin jouw kind of die van een ander samen met Oskar ’t Olifantje schittert in de hoofdrol. Elk kind beleeft zijn eigen, unieke verhaal wat voorlezen nóg specialer maakt. Oskar, de magische olifant, betovert kinderen in hun eigen avontuur. Hij raadt hoe je heet en neemt je mee op een spannende reis opzoek naar alle letters van je naam.

Ook het uiterlijk van het kind wordt rekening mee gehouden met keuze uit meer dan twintig verschillende hoofdpersoontjes en om het nóg persoonlijker te maken voeg je ook even een persoonlijke voorwoord aan de begin van het boek.

Beeld via Oskar Collection
Beeld via Oskar Collection

Dus, zocht je nog iets om te geven aan jouw zoon, dochter, neefje, nichtje of kind van je beste vriendin? Ga naar Oskar Collection en ontwerp het allerleukste kinderboek.

Lees ook: waarom het helemaal niet te vroeg is om kerstinkopen te doen.