Vriendinnen en cocktails. Gouden combi toch? Daarom is het vandaag tijd om de leukste cocktailbars van het land op een rij te zetten en kan jij gelijk een datum inplannen met de vrouwen van je leven voor een welverdiende girls night out.

The Suicide Club, Rotterdam

Bovenop het dak van het Groothandelsgebouw vind je The Suicide Club in Rotterdam. Je kunt hier onder het genot van een cocktail genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Ook kan je hier heerlijk lunchen of genieten van een gezellig diner.

cocktail

Foto via: story154

Vesper Bar, Amsterdam

Door de warme interieur en de leuke sfeer is Vesper Bar een geliefde plek voor de lokale Amsterdammers. Je vind de bar middenin het Amsterdamse Jordaan. Er is een ruim aanbod, dus voel je vooral niet schuldig als je het niet bij één drankje hebt gelaten ;).

vesperbar

Foto via: ingmardrinkt

Millers Cocktail Kitchen, Den Haag

Dol op Aziatische hapjes en cocktails? Dan zit je bij Millers aan het goede adres! De kaart bevat zo’n 60 verschillende cocktails die zijn afgestemd op verschillende Aziatische gerechten en de ruime variantie aan sushi. Laat jullie vriendinnen avondje maar beginnen!

den haag

Foto via: millersdenhaag

Mr. Mofongo, Groningen

Bij Mr. Mofongo krijg je heerlijke toegankelijke cocktails. Fun fact: een robotarm tapt vanuit de drankkast de likeuren. Voordat je de bar induikt, kan je een hapje eten beneden in het restaurantgedeelte. Super handig dus!

groningen

Foto via: sensez

 

Welke cocktailbar ga jij bezoeken met je vriendinnen?

Liever zelf aan de slag? Dit zijn dé cocktails om alvast in de zomerstemming te komen.