Met je vriendinnen losgaan tijdens een billenshake feestje, met de vrienden van je vriend mee naar een technofeestje of met je huisgenoten de stad in. Ieder jaar is het weer een struggle waar jij je jaarwisseling gaat doorbrengen en met wie. Een ding is zeker, de jaarwisseling brengen we door met vrienden en/of familie. En om te zorgen dat deze jaarwisseling er weer een voor in de boeken wordt, hebben we de fijnste feestjes voor je geselecteerd.

Pacha Ibiza – The Butcher Social Club

Dansend het nieuwe jaar in doe je met Pacha Ibiza. De glimmende Pacha kersen zijn dit jaar vanuit Ibiza naar Amsterdam gekomen om de lekkerste electronic dance muziek te laten horen. 31 december wordt The Butcher Social Club overgenomen en omgetoverd tot dé hotspot van Amsterdam waar je met NYE zijn moet. Bovendien heb je vanaf de A’dam tower een perfect uitzicht over het vuurwerk dat boven de stad te vinden zal zijn. Ook kun je er voor kiezen om lekker op tijd aanwezig te zijn en je maag nog even te vullen met een walking dinner. NYE vier je in stijl met Pacha Ibiza.

Waar: The Butcher Social Club, Overhoeksplein 7 Amsterdam
Tijd: 31 dec 20:30 – 01 jan 05:00
Line-up: ROOG, Chelina Manuhutu, Alex Kennon, Shahrooz, Ramon Rivé, Sheila Hill
Tickets:
 second release ticket €45,-
walking dinner ticket €88,- en je bestelt je tickets hier

King of The Gypsies – Rozentheater

Een theatraal verkleedfestijn tijdens Oud & Nieuw, daar zijn we altijd voor in. Lloyd-Acarda, de organisatoren van het evenement, zorgen voor nieuwe belevingen waardoor je je voor een avond in een compleet andere wereld waant. De grote zalen van het Rozentheater zullen geopend worden voor King of The Gypsies en elk hoekje zal een nieuwe beleving bieden. Dit jaar zal dus alles in het teken staan van de gypsies. Denk aan waarzeggers, flamenco, arm worstelen en intieme gitaarconcerten. Kortom, het belooft een spectaculaire avond vol ervaringen te worden.

king-of-the-gypsies-nye-femfem

Waar: Rozentheater, Rozengracht 117 Amsterdam
Tijd:
31 dec 22:00 – 01 jan 05:30
Line-up: Awanto 3, Jan van Kampen (Dekmantel), Some Chemistry
Tickets: Regular €45,- en je bestelt je tickets hier

NYE Around the World 2018 – Westerunie

De naam zegt het al, dit feest neemt je mee in een reis langs verschillende landen. Ieder uur zal er worden afgeteld in een andere taal. Nog nooit heb je zo vaak het nieuwe jaar kunnen vieren op één avond. Ieder uur aftellen, ieder uur confetti en ieder uur méér feest. Vunzige Deuntjes, Rewind Amsterdam, Het Partyfeest, Friendzone Amsterdam en Klerenbende slaan hun handen ineen om er een top feest van te maken deze Oud & Nieuw. De uitgebreide line-up belooft in ieder geval veel goeds.

Waar: Westerunie, Klönneplein 4-6 Amsterdam
Tijd:
31 dec 23:00 – 01 jan 06:00
Line-up: DJ Abstract, Phalerieau, Tom Push, Sergio Obergh, DJ FLAVA, Klerenbende DJ Team en vele anderen
Tickets: Second Release €40,37 en je bestelt je tickets hier

Happy New Year Feelings & Friends – de Marktkantine

Ze beloven de vorige twee edities te gaan overtreffen en als ze dat waar kunnen maken, is dit het feestje waar je heen wilt! Dit jaar verhuist Happy Feelings naar de Marktkantine en het belooft groots te worden. Lees: veel confetti, veel ballonnen en heel veel hitjes. Wil jij losgaan op de lekkerste 90’s & 00’s, RnB en discohitjes, dan is het feestje van Happy Feelings jou op het lijf geschreven. Het feestje is wel bijna uitverkocht, dus je moet er snel bij zijn.

NYE-feestjes-happy-feelings-femfem

Waar: de Marktkantine, Jan van Galenstraat 6 Amsterdam
Tijd:
31 dec 22:00 – 01 jan 05:00
Line-up:  The Happy Feelings, Mike Risk, Sunny, Dylan Lucky, WILLIAM, Todaysgirls, Stennis, Goos, Alex Rueda
Tickets: Happy Final Ticket €47,90 en je bestelt je tickets hier

De Nieuw – De School

Wil jij het de 31e een beetje rustig aan doen of heb jij 1 januari nog lang niet genoeg van het feesten? Dan is daar De Nieuw. Vanaf 09:00u gaan hier de deuren open. Jouw 2018 kan niet beter beginnen. En met namen als Job Jense, Sandrien, Ryan Elliot en Cinnaman, belooft ook deze editie weer een knaller te worden. Tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, dus wees er op tijd bij.

Waar: De School, Jan van Breemenstraat 1 Amsterdam
Tijd:
01 jan 09:00 – 02 jan 07:00
Line-up: Woody, 751, Job Jense, Sandrien, Ryan Elliot, Cinnaman, Elias Mazian en vele anderen
Tickets: €20,- alleen aan de deur

Met een van deze feestjes ga jij sowieso knallend het nieuwe jaar in. Maar de volgende dag is het vaak iets minder leuk. Die kater komt om de hoek kijken. Je kunt kiezen om de hele avond deze katervrije Prosecco te drinken, alleen gokken we dat je deze niet mee naar binnen krijgt. In dat geval zijn deze tips om je kater te voorkomen misschien handig. Have fun!