Het festivalseizoen is weer begonnen en daar worden wij heel erg blij van. Elk jaar komen er veel nieuwe bij die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hoe leuk is het om je zomervakantie te combineren met een aantal toffe festivals. Je bent er toch, dus waarom zou je niet even een kijkje kunnen nemen. Benieuwd welke echt de moeite waard zijn? Wij zetten de leukste op een rij.

30077270_2035000463490111_376867720773238784_n

Flow, Finland

Een deel van Helsinki wordt van 10 tot 12 augustus omgetoverd tot een van de kunstzinnigste festivals van Europa. Het is het eerste festival dat het ecologische voetafdruk compenseert met als doel om ontbossing en aantasting van het bos te verminderen doormiddel van verschillende activiteiten te organiseren. Onder het genot van heerlijke gerechten van over de hele wereld kun je meedansen op de grootste hits van onderanderen: Kendrick Lamar, Alma, Brockhampton en Fleet Foxes. Niet de minste dus. Exited? Bestel hier jouw tickets.

flow festival finland

Foto via: crackmagazine

Tomorrowland, België

Tomorrowland is niet voor niks een van de meest geliefde festivals van Europa. Het is zelfs zo populair dat het soms al binnen een paar minuten is uitverkocht. Toch mag het niet in dit lijstje ontbreken, want er worden grote artiesten verwacht als, Hardwell, Axwell, Steve Aoki en Carl Cox. Wil je toch nog tickets bemachtigen? Maak dan nog even een rondje op ticketswap en wie weet heb je geluk! ;).

tomorrowland

Foto via: mannenenzo

Way Out West, Zweden

Het Way Out West Festival heeft voorgaande jaren grote artiesten aangetrokken als, Frank Ocean, Kanye West en Prince. Ook dit jaar belooft het weer spectaculair te worden met artiesten als, Arcade Fire, Arctic Monkeys en Kendrick Lamar. Het festival duurt drie dagen (9 tot 11 augustus) en ligt in het centrum van Göteborg. Koop hier jouw tickets!

way out west

Foto via: riotmag

Primavera, Spanje en Portugal

Zin in de zon, een feestje en gezelligheid? Dan is het Primavera festival echt iets voor jou! Dit jaar komen er artiesten langs als, Arctic Monkeys, Nick Cave & The Bad Seeds en Lorde. Dit is het perfecte festival om te combineren met een stedentrip of strandvakantie, want hoe heerlijk is het om nog wat extra daagjes bij te boeken! Koop hier jouw tickets.

primavera

Foto via: festivalrykten

Druk opzoek naar leuke festival outfits? Hier wat inspiratie!