In de lente en zomer zien we veel haaraccessoires voorbij komen. Caps, hoedjes, tulbanden, barets. Ze zijn niet meer weg te denken van de straat. Ze geven je in no time een compleet andere look en ze zijn vaak erg praktisch. Heb jij wat inspiratie nodig op het gebied van leuke haaraccessoires? Wij zetten de leukste op een rijtje!

Caps

Als we iets veel zien op dit moment zijn het wel caps. Het is een echte trend en we zien ze in veel verschillende printjes langskomen. Denk aan strepen, ruitjes, velvet stof en leren varianten. Handig: wanneer je een bad hair day hebt, kun je dit met dit petje weten te verbergen. Ideaal toch!

Schermafbeelding 2018-04-10 om 12.22.53
cap
cap

Hoeden

Hoeden zijn niet meer weg te denken in ons modebeeld. Ze zijn zó praktisch in de zomer. Er is niets zo vervelend dan hoofdpijn krijgen, omdat de zon fel op je gezicht schijnt. Gelukkig kan een hoed dit helpen te voorkomen. Ook is het erg chill dat het altijd en overal kan. In de zomer draag je een strohoedje en in de winter en wollen variant. We love it!

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

hoed
hoeden
THESPENCERFEDORA1

Barets

De baret is een veel gedragen item in Parijs. Hij is stijlvol en chic. Als je een niet zo spannende outfit aan hebt, kan hij het nét even wat specialer maken. Ze komen in alle kleurtjes en printjes voorbij. Shop hieronder een aantal super cute items:

baret
Schermafbeelding 2018-04-10 om 13.16.56
parels

Tulbanden

Met een tulband laat je je haar beschermen tegen de zon, verberg je je vette haar en draag je om er fashionable uit te zien. Het staat zowel bij los haar als bij een mooie hoge staart. Wij zetten hieronder een aantal toffe items op een rijtje:

tulband
haarband
band

Lees ook: zo draag jij…leopard print.