Ben je van plan om binnenkort een bezoekje aan Breda te brengen? Dan zit je hier goed. Wij zetten namelijk de leukste hotspots van deze bourgondische stad op een rijtje. Breda wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd en wij snappen waarom. De volgende hotspots overtuigen je er in ieder geval wel van om deze stad eens te bezoeken.

In Kannen & Kruiken

Hier kun je terecht voor een lekkere lunch, maar ook voor een borrel met vrienden of als je een plekje zoekt om rustig te werken. De sfeer is knus en huiselijk en het interieur is een mix van retro, industrieel en design. Er is een grote leestafel aanwezig, een relaxte zithoek én een grote stadstuin waar je in de zomer goed kunt vertoeven.

Veemarktstraat 45, Breda

hotspots-breda-femfem

Noos 31

Deze originalstore is een combinatie van een winkeltje en een café. Zo vind je hier producten op het gebied van food, kleding, kunst, interieur en zelfs speelgoed. Werkelijk waar alles. Daarnaast kun je hier tussen het winkelen door lekker ontspannen met een kop koffie en een lekker taartje.

Sint Janstraat 25, Breda

femfem-noos31-hotspots-breda

De nieuwe winkel

Dit is een conceptstore waar creatieve ondernemers hun duurzame, zelfgemaakte producten verkopen en dit wordt ondersteund door biologische horeca. Je vindt hier dus hele diverse, unieke spullen en dat maakt het winkelen nét wat leuker.

Tolbrugstraat 24, Breda

winkel-femfem-breda-hotspots

Koffiebar Sowieso

Voor een lekker bakje koffie kun je terecht bij koffiebar Sowieso. Ze hebben hier eigengebrande koffie, dus dat is zeker wel een bezoekje waard. Maar dat is niet het enige, ze voorzien je namelijk ook van verse sappen, taartjes en all day breakfast gerechten. Er heerst een goede sfeer en het personeel is zeer gastvrij.

Nieuwstraat 46, Breda
hotspots-femfem-breda

Yirga

Yirga ligt in één van de oudste straatjes van Breda en zal je zeker niet teleurstellen. Hier kun je terecht voor de lekkerste koffies, thee, taartjes, ontbijt en lunch. Alles is hier huisgemaakt en ze proberen zo veel mogelijk met biologische producten te koken. Als kers op de taart hebben ze een prachtig, Scandinavisch interieur.

Sint Annastraat 19C, Breda

yirga-femfem-hotspots-breda

A cup of cake

Dit is zonder twijfel het meest schattige, kleurrijke plekje van Breda. Deze hotspot is in het hart van Breda gevestigd en hier worden dagelijks de meest kleurrijke en lekkere cupcakes gemaakt. Ook kun je hier terecht voor een zoete high-tea en dat is zeker de moeite waard.

Sint Janstraat 6, Breda

acupofcake-hotspots-breda-femfem

Palma

Palma is een prachtige winkel waar je terecht kunt op het gebied van mode, lifestyle en interieur accessoires. Wat deze winkel zo bijzonder maakt, zijn de diverse en unieke merken. De winkel is van twee vriendinnen, Mascha Schaffels en Kiki Luijpen, en zij weten een unieke sfeer neer te zetten.

Ginnekenweg 85, Breda
palma-breda-hotspots-femfem

Loff

Dit restaurant is een nieuw concept in Breda. Je kunt hier op ieder moment van de dag terecht en de gerechten zijn gezond, lekker en duurzaam. Ze staan bekend om hun vegetarische en veganistische maaltijden die worden bereid met verse, biologische producten. De perfecte plek voor degenen die verantwoord willen eten.

Wilhelminastraat 15, Breda

femfem-loff-breda-hotspots

Ook deze stad heeft je een hoop te bieden.