Ben je zelf moeder, mama in spé of gewoon opzoek naar inspirerende vrouwen om online te volgen, look no further. Wij hebben ze voor je! Nederlandse dames die laten zien hoe het leven er écht aantoe gaat. Vrouwen waar je van kan leren, die je inspireren, waar je jezelf in herkent maar vooral mommy influencers die ervoor zorgen dat jij weet dat je het (als moeder zijnde) ontiegelijk goed doet en dat het echt ook wel oké is om zo nu en dan een dipje te hebben (hallo chronisch slaaptekort!). Dus zocht jij nog fijne mommy influencers om te gaan volgen? Wij hebben de 12 leukste voor jullie verzameld.

mama influencer FEM FEM

Influencer marketing

Al ruim 10 jaar is Femmefab één van de grootste influencer marketing agencies van Amsterdam gespecialiseerd in strategies, advies en creatie van online campagnes. Zij verbinden dagelijks merken aan influencers en publishers en zijn voornamelijk gericht op de vrouwelijke doelgroep, waaronder dus de mommy influencers. Dit zijn de 12 leukste mommy influencers waar ze mee samenwerken:

@Kellycaresse

Vind je het heerlijk om de dagelijkste chaos te volgen van een mama met niet één, maar drie meiden thuis? De 28-jarige Kelly deelt alles over haar leven met man Yannick en hun drie dochters Lana, Aimy en Feline. Op haar blogt schrijft ze over haar leven als jonge moeder, mode, trends en haar zwangerschappen en via haar YouTube kanaal zien we hoe het leven eraan toegaat met drie meisjes.

@EliseJoanne_nl

In 2013 startte Elise haar beautyblog om mensen met affiniteit met make-up te helpen, te adviseren en ook deelde ze regelmatig reviews over verschillende beautyproducten. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een lifestyleblog (vooral voor moeders) maar uiteraard nog steeds met een knipoog naar beauty. Het zijn vooral haar twee heerlijke kindjes (Fos en Hazel) waar wij ontiegelijk van moeten smelten.

@KimJacobs

Kim vlogt niet alleen over haar leven als mama, maar is ook medeoprichtster van online platform Alboe.nl. Alboe staat voor ‘a little bit of everything’ maar is vooral uitgegroeid tot een platform over het échte leven als mama. 

@Newborn.fit.mama

Newborn Fit Mama is een platform opgericht door de Brabantse Kimberly, mama van Ramos en de tweeling Bobby en Charly. Kimberly is een personal trainer en vitaliteitscoach en is haar bedrijf begonnen om mama’s te begeleiden met hun dromen en doelen te bereiken op het gebied van voeding, sport en mindset.


View this post on Instagram

ZE GAAN LOGEREN 🙈😭😅 #janken #vooralleseeneerstekeer #B&Cdanhe 💕

A post shared by Kimberly | Vitaliteitscoach (@newborn.fit.mama) on

@tienvanwil en @wilvantien

Martine (Tien) en Willemijn (Wil) zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Deze mama’s delen elke week een weekvlog over hun leven met hun kinderen en eigenlijk alles over het moederschap, zwangerschap, bevallingen maar ook de reizen die ze maken, shoplogs, kappersvlogs en beauty.


View this post on Instagram

👦🏼: Als ik later een papa ben, dan ga ik werken op een boot en dan verdien ik wel vijfenhonderd euro mama! 👩🏼: En wat wil je dan kopen van dat geld? 👦🏼: *denkt na* Een speelgoedvrachtschip. Met containers! Die is echt heel duur! Jelle heeft het regelmatig over ‘geld verdienen’, de inhoud van zijn spaarpot en waar hij voor wil sparen. En eerlijk gezegd vind ik dit zo leuk! Als kind vond ik het heerlijk om mijn spaargeld te tellen en te bedenken wat ik er van zou kopen en keek ik elke zaterdag uit naar het krijgen van mijn zakgeld. Ik hoop mijn kinderen mee te geven dat leren omgaan met geld leuk en leerzaam is en je vrijheid kan geven om je te ontwikkelen en je leven in te vullen. Laatst hebben we gekeken hoeveel er in zijn spaarpot zat en wat hij nog nodig heeft om zijn speelgoedvrachtschip te kunnen kopen. Conclusie? Er moet nog wel wat bij, maar als we in januari naar ‘oma Pannenkoek’ gaan heeft ‘ie misschien een gelukje met het ‘nieuwjaarsgeld’ dat ze altijd klaarlegt voor de kleinkinderen. 😉 Als jouw kind zakgeld krijgt, dan heeft ING een handig hulpmiddel: het zakgeldcontract. In dit contract (een voorbeeld van hoe je hem kunt invullen zie je op de foto) leg je samen met je kind de afspraken rondom zakgeld vast. Wat mag je er wel van kopen? Wat niet? En hoeveel wordt er gespaard van dat zakgeld? Zo komt er een gesprek op gang over geld en voor oudere kinderen geven de regels houvast. Als je je kinderen van jongs af aan leert over geldzaken, hebben ze daar de rest van hun leven profijt van! Wil je meer weten over het zakgeldcontract van @ingnederland? Check dan de link in mijn bio en kijk ook eens naar de @ingkinderrekening van ING. #ingkinderrekening #ingnederland #sparen #kinderen #opvoeding #momlife #moederschap #spon

A post shared by Willemijn (@wilvantien) on

@Laviesanne

La Vie Sanne is een blog voor de moderne moeder. Dit begon ooit als hobbyblog over beauty voor Sanne maar is uitgegroeid tot een inspiratie platform op het gebied van moederschap, beauty en lifestyle. Ook Sanne heeft haar eigen YouTube kanaal waar ze van alles plaatst; van vlogs tot tutorials en video’s over het moederschap en alles met een flinke dosis humor waardoor je nog meer van haar gaat houden.

@Clubvanreleaxtemoederselsbeth 

Deze club is opgezet door Elsbeth, moeder van Keet en Teun, en zorgt voor je dagelijkse portie glimlachen en hart onder de riem met blogs over moederschap. Zoals ze het zelf omschrijft is deze club “een plek waar we om het moederschap en om onszelf lachen. Waar we het leven met een korrel zout nemen.” Heerlijk dus. En fun fact: Elsbeth heeft ook een boek uitgebracht genaamd ‘Relax Mama!’ en lanceer binnenkort haar nieuwe boek ‘Mom You Can’ over het behalen van meer geluk in werk en moederschap.

@Ladylemonadenl 

Lady Lemonade bestaat uit Cynthia en Annemieke en ze hebben een heerlijke blog en YouTube kanaal. Je kunt hier terecht voor volop baby- en kinderkamer inspiratie, kids fashion, DIY’s, kidsproof recepten, reizen en persoonlijke verhalen.

@Ikvrouwvanjou

Joyce en Scarlet zijn al sinds 2007 een stel en met hun website én YouTube account vloggen ze over alles wat meisjes en vrouwen bezighoudt én uiteraard het moederschap en het leven met hun zoontje Hunter.

@IlonkaSmits

Samen met Kim heeft Ilonka Alboe.nl opgezet waar je niet alleen terecht kan voor alles mama gerelateerd, maar óók terecht kan voor de leukste kleding en posters voor je kind. Daarnaast vlogt ze ook over haar leven als moeder van kleine Mason.

@Esmeenoelle

Esmée begon ooit in 2013 met bloggen en had binnen no time één van de meest succesvolle health blogs van het land. Al snel kreeg ze ook de behoefte om meer te delen over haar eigen leven en begon ze met vloggen over haar reizen, het kopen van een huis, haar zwangerschap en ervaringen als moeder van kleine Otis.