Zijn jij en je zus onafscheidelijk en houden jullie mega veel van elkaar? Dan hebben jullie er vast over na gedacht om samen een tatoeage te zetten. Die is namelijk net zo permanent als jullie band. Maar wat is leuk en gaat nooit vervelen? Wij hebben de leukste matching tattoos onder elkaar gezet!

matching tattoos

De juiste tattoo uitkiezen

Niets is leuker dan met iemand een tattoo zetten: of het altijd even verstandig is, is een bijzaak. Een tattoo met je lover of bestie raden we je echter af, gezien het risico dat jullie uit elkaar gaan, groot is. Maar familie daarentegen, is voor altijd. Daarom geven we je groot gelijk om een tattoo te nemen samen je zus. Hoewel je elkaar negen van de tien keer elkaar wil afmaken, is jullie band erg sterk. Jullie liefde met inkt vereeuwigen, is dan ook iets prachtigs.

Een klein probleempje is er wel: wat zet je dan in godsnaam? Je moet de tattoo beide net zo leuk vinden en wellicht willen jullie er een betekenis achter. Of misschien helemaal niet. Wat het ook wordt, jullie moeten er beide zeker van zijn. Een tattoo is tenslotte iets wat voor altijd op je lichaam blijft staan. Heb je geen idee wat jullie willen zetten, dan zijn wij je redders in nood. We hebben een aantal matching tattoos voor jou en je zus onder elkaar gezet in de hoop dat jullie dé juiste kunnen vinden!

De leukste matching tattoos voor jou en je zus

Smiley

Matching vlinder

One of two

Liefde, liefde én nog meer liefde

Apple and Orange

Ben je er nog steeds niet uit of heb je nou nog niet dé ideale tattoo voor jou en je zus gevonden? Op Pinterest en TikTok staat er ook een hoop waar je inspiratie op kan doen. Mocht je daarna nóg niks hebben gevonden, dan adviseren je om nog even te wachten. Jullie hebben genoeg tijd om na te denken!