Iedere maand voegt Netflix heel veel nieuwe films en series toe, waardoor wij weer even vooruit kunnen. Maar we kunnen nooit alles zien, tenzij je dagbesteding bestaat uit het bingewatchen van je serie. Daarom zetten wij de leukste series die in 2017 aan Netflix zijn toegevoegd nog even voor je op een rijtje.

The Sinner

Een doodnormale vrouw genaamd Cora die uit het niets een man vermoord. Een drukke plek aan het meer, een dag zoals alle anderen. De vraag is niet wie het heeft gedaan of hoe degene het heeft gedaan, maar de vraag is: waarom? Aan het begin lijkt het een impuls te zijn geweest, maar verder in het verhaal lijkt er meer aan de hand. Wat was de reden om deze gruwelijke daad uit te voeren? En wat voor geheimen heeft Cora?

Dark

De perfecte serie als je ook van Stranger Things houdt. Een Duitse Netflix Original serie die wordt vergeleken met Stranger Things, dat beloofd veel goeds. Het seizoen zal bestaan uit tien afleveringen en bevat een bovennatuurlijke twist. In een klein Duits dorpje verdwijnen er twee kinderen, waarnaar vier families een zoektocht inzetten. Al snel komen ze erachter wie er achter de verdwijning zit, maar de grote vraag blijft: wanneer is dit gebeurd? Het verhaal speelt zicht namelijk af in 2019, maar er lijkt met de tijd geknoeid te zijn. In de teaser zijn er namelijk al drie jaartallen te zien: 2019, 1953 en 1986. Heeft de ontvoering in het heden of in het verleden plaats gevonden?

Dynasty

De naam Dynasty komt je waarschijnlijk bekend voor. Het is namelijk een iconische serie uit de jaren ’80. Een nee, deze serie verschijnt niet opnieuw op Netflix, maar wel in een nieuw jasje! We krijgen een kijkje in de wereld van luxe en rijkdom. En rijkdom betekent macht. Fallon Carrington is de dochter van Blake, een miljardair en zij speelt in het eerste seizoen dan ook de hoofdrol. Fallon en haar broer Steven worden naar het landgoed in Atlanta geroepen waar ze kennis maken met Cristal Flores, de vrouw waar hun vader mee gaat trouwen. Fallon probeert dit te voorkomen, maar dit lijkt geen succes te hebben. Wanneer Cristal ook nog eens de leiding binnen het bedrijf krijgt, waar Fallon al zo lang voor aan het vechten is, is de maat vol. En dit is nog maar het begin van alle drama.

She’s gotta have it

Nola Darling, een vrouw die alles wel op orde lijkt te hebben. Ze is een kunstenares en ze is gelukkig. Maar ze is ook aan het daten met drie totaal verschillende mannen. Een heerlijke serie met herkenbare elementen en ongemakkelijke situaties.

Godless

Godless bestaat uit 7 afleveringen. Het verhaal speelt zich af in de 19e eeuw. Frank Griffin en Roy Goode zaten vroeger in dezelfde bende. Echter had Goode Griffin verraden, waardoor Griffin nu samen met zijn bendeleden achter Roy Goode aan zit. Door deze jacht komt hij terecht in La Belle, een mysterieuze stad in New Mexico waar alleen maar vrouwen wonen.

Mindhunter

Een serie die zich afspeelt halverwege vorige eeuw, maar het is alles behalve saai en ouderwets. In Mindhunter kruipen twee FBI-agenten namelijk in de ‘mind’ van seriemoordenaars. Hoe denken deze mensen, waarom doen ze dit, worden ze zo gevormd of geboren? In deze tijd was het fenomeen seriemoordenaar namelijk nog niet zo bekend. De agenten willen hen voorblijven en doen daarom onderzoeken naar de gedachtegang van seriemoordenaars.

Liever een film kijken van Netflix? Bekijk dan onze Netflix filmtip: Seven Pounds.