Feestjes met dresscodes zijn leuk, maar het is soms ook best wel een uitdaging om een goede outfit te vinden. Vooral bij een all white party, je hebt dan natuurlijk ook maar één kleur om mee te werken. Als je al iets in je kast hebt hangen is dat natuurlijk ideaal, maar stel dat je nog iets nieuws moet shoppen en je écht geen idee hebt wat, kunnen wij jou helpen! Dit zijn de leukste outfits voor een all white party.

All white party outfits inspiratie
Bron: Pinterest

#1 Witte blouse

De kans is groot dat je al een witte blouse in je kast heb hangen. Deze kan je natuurlijk ook perfect naar een all white party aan doen. Het leukste is als de blouse een beetje oversized is. Dan kan je hem open dragen met een wit topje er onder. En als je daar ook nog een matching witte broek bij kan vinden is je outfit he-le-maal af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

#2 Little white dress

Met een wit jurkje kan je eigenlijk nooit fout gaan. Daarbij is het ook heel erg makkelijk, je hoeft er verder namelijk geen andere dingen meer mee te matchen. Doe er een leuke hak bij, een paar accessoires en dan ben je helemaal ready to go! 

#3 Glittertje

Wil je nou echt opvallen op de party? Dan is een glittertje natuurlijk echt per-fect. Dit kan een glitter jurkje zijn, maar een glitter set is natuurlijk ook echt geweldig. De set die Sheida hieronder draagt, heeft ook een prachtige open rug en wijde mouwen. Wij zijn in love. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sheida (@sheida.alhoei)

#4 Satijnen jurk

Ben je iets minder fan van korte jurkjes, maar wil je er wel een beetje fancy uitzien? Dan is een lange satijnen jurk echt perfect. Vooral midi jurkjes – die komen net onder je knie – zijn echt een favorietje van ons. En net zoals bij een kort jurkje hoef je hier ook helemaal niks bij te matchen, hoe makkelijk!