Crocs zijn de wereld aan het veroveren, je ziet ze overal: in winkels, social media, op straat en zelfs op kantoor? Allemaal leuk en aardig maar hoe style je die dingen? Wij laten je de leukste outfits zien.

The straight leg fit

Match je Crocs met een straight leg broek en je bent altijd safe. Pantalons, straight leg of een wide leg jeans. Alles is goed, als het maar geen skinny is. Deze broeken creëren een a-ma-zing combo met je instappers. Kies voor een leuke oversized trui of shirt. Experimenteer met allemaal verschillende kleurtjes en draag waar jij je comfortabel bij voelt.

@chlodavie

this is your sign to get a pair of crocs @sizeofficial #sizeofficial #crocs #stylingcrocs #summer2021 ad

♬ Count Contessa – Azealia Banks & Lone

Jurken

Trek je favoriete jurk uit de kast, doe er een oversized trui overheen en voilà! Omdat je een oversized trui aan doet, maakt het deze outfit net wat stoerder. De aandacht gaat dan naar het complete plaatje in plaats van alleen je Crocs. Wij vinden deze outfit geweldig. Zou jij dit dragen?

Bron: Pinterest

Cargo it is

Een van de meest gedragen broeken zijn nu de cargo broeken. Naast het feit dat het prachtige broeken zijn, zitten ze ook super lekker. We boffen even dat cargo broeken ideaal zijn om te combineren met elk soort schoen. Met hakken, sneakers, laarzen en ook Crocs! Kijk maar even.

Bron: Pinterest

Festival

Crocs zijn ideaal voor festival season, want stel je voor: je komt terug van een festival, je hebt het hartstikke gezellig gehad maar je schoenen zijn zo vies dat ze niet meer te redden zijn. Als je Crocs draagt, zal je dat probleem never nooit hebben. Je haalt er snel een doekje over heen en ze zijn weer net als nieuw. Super handig, toch?

Bron: Pinterest

Make it chique

Een favoriet, en een outfit die we vaker willen zien. Een jurk-blazer. En deze fit met bijpassende Crocs vinden we geweldig om te zien. Chique, leuk, modern en ready voor allerlei soorten gelegenheden. En je loopt dan ook nog eens lekker op die overheerlijke instappers.

Bron: Pinterest

Verschillende modellen, verschillende outfits

De classic Crocs zijn natuurlijk het meest bekende model, maar er zijn zoveel soorten en zoveel verschillende outfits. TikTok-ster Vivian Eaudi laat ons wat voorbeelden zien.

@vivianeaudi

Which are you wearing?? @crocs @dsw #ad #crocs #crocgang

♬ Work Out (Talkbox) – Adam Tahere