Soms kan het gebeuren dat de frustraties van het dagelijks leven net iets té hoog oplopen en je een manier nodig hebt om stoom af te blazen. Wat is dan beter dan een rage room? Wij zetten de leukste rage rooms in Nederland voor je op een rijtje!

Smash Room Breda

Woon je in de buurt van Breda? Of ga je binnenkort een leuke girls trip doen naar deze stad en wil je wel even wat stoom afblazen? Dan is Smash Room Breda een geweldige optie! Hier kun je met je vriendinnen binnenlopen om even lekker dingen te slopen, om vervolgens weer helemaal relaxed terug naar huis te keren. Wil je de overgebleven spullen van je ex ook nog even weggooien? Goed nieuws: dat kan hier namelijk! Hebben we je al overgehaald? ūüėČ

Adres: Oude vest 2-4, 4811 HT, in Breda

Rage Room FUN

Met als motto ‘alles moet kapot’, is Rage Room FUN in Den Haag zeker √©√©n van de leukste rage rooms in Nederland. En het beste van alles is dat-ie nu dus in Den Haag zit, maar vanaf mei volgend jaar ook in Amsterdam en Utrecht verwacht wordt! Even een tijdje lekker slopen en daarna een terrasje pakken met de meiden. Wij vinden het helemaal geweldig!

Adres: Neherkade 1, 2521 VA, in Den Haag

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rageroom FUN (@rageroomfun)

Rage Room Wreck It

Ok√©, dit is misschien niet √©√©n van de leukste rage rooms in Nederland, maar wel van Belgi√ę! Rage Room Wreck It heeft twee verschillende locaties in ons buurland: in Gent en in Wingene. Perfect dus om er een gezellig weekendje weg naar Gent van te maken! Even een aantal dingen slopen om daarna lekker cultuur te snuiven in de prachtige, Belgische stad.

Adres Wingene: Verrekijker 10, 8750, in Wingene

Adres Gent: Brugsesteenweg 349b, 9030, in Gent