Met de donkere dagen voor de deur is het dé kans om samen met je vriendinnen onder een dekentje op de bank te genieten van al het spannends dat televisie ons te bieden heeft. En soms komen we series tegen waarvan wij denken dat je ze echt niet mag missen. Deze keer delen we weer een nieuwe serie met je. De serie – Liar – is een must watch en vanaf nu te zien op BBC First.

liar-bbc-first-femfem

Ongekende spanning

Liar, een serie waarin de spanning goed wordt opgebouwd en je benieuwd bent naar het verloop, daar zijn we wel fan van. Het drama in de serie Liar weet hier op goede wijze voor ongekende spanning te zorgen. Het is de perfecte serie om samen met je vriendin onder een dekentje op de bank van te genieten tijdens deze donkere dagen. De preview laat genoeg zien om bij de kijker al een hoop vragen op te roepen, wat ervoor zorgt dat wij nieuwsgierig worden.

Het verhaal

Liar vertelt het verhaal rondom Laura en Andrew. Een slimme, toegewijde lerares en een vooraanstaande chirurg. De dame in kwestie – Laura – komt net uit een relatie en weet nog niet zo goed of ze weer opnieuw wil gaan daten. Maar tijdens haar ontmoeting met Andrew blijkt dat ze toch weer verzeilt zal raken in de druk en chaos die komt kijken bij het daten. Daarnaast is de zoon van Andrew een leerling op Laura’s school, wat al genoeg reden is voor drama. Al redelijk snel uit zich dit in problemen die ontstaan na het afspraakje tussen Laura en Andrew. De aantrekkingskracht die ze hebben op elkaar blijkt heftige gevolgen te hebben voor de familie en vrienden van beiden. Er ontstaan hevige meningsverschillen en de vraag is wie de waarheid spreekt. Laura of Andrew? Wat wel meteen duidelijk is, is dat het voor heel veel spanning zal zorgen.

Complotten

In de preview wordt al snel duidelijk dat er twee verschillende versies van een gedeeld verhaal zijn. Het blijkt dat de dates tussen Laura en Andrew alles behalve vlekkeloos verlopen. Dit heeft serieuze gevolgen voor de relatie tussen de twee. De serie lijkt boordevol complotten en drama te zitten, iets wat ervoor zorgt dat we heel benieuwd zijn naar de ontwikkeling ervan. Wij zitten in ieder geval klaar op de bank met een heerlijke kop thee en onze benen gewikkeld in een fleece deken voor Liar op BBC First. We zijn benieuwd wat jij ervan zal vinden.