Voorspel, iedereen weet dat dat je P in V moment nog een stukje versterkt. Voorspel kunnen sommige zelfs prettiger vinden dan de s#ks zelf. Dus als je voorspel er zo lekker en heet aan toe gaat, neem dan ook even de tijd voor. Wij helpen je een handje, want deze 10 lichaamsdelen mag je absoluut niet vergeten!

bron: pinterest
bron: pinterest

1. Binnenkant van je bovenarm

Altijd als iemand mij hier aanraakt is het erg gevoelig. Gebruik dit gedeelte dus ook tijdens je voorspel. Het is niet alleen super gevoelig, wat extreem opwindend kan zijn, maar het is ook een makkelijk punt om te stimuleren. “Maak cirkelvormige bewegingen met je tong die licht genoeg zijn om het gebied te stimuleren,” zegt Danny Becker, seksuoloog bij The Enhanced Male. “De huid wordt dunner als je dichter bij de binnenelleboog komt, dus gebruik dat gebied om je partner wild te maken.”

2. Rondom de ogen

Er zijn altijd een aantal standaard lichaamsdelen die je gebruikt om je bedpartner op te winden. Maar denk is out of the box. Het gebied rondom je ogen kan namelijk ook erg gevoelig en sensueel zijn. “Gebruik je duimen om zachtjes hun wenkbrauwen te strelen en plaats zachte kusjes op hun oogleden,” vertelt Jill McDevitt, de seksuologe van CalExotics. “Er kan veel intimiteit ontstaan door diep oogcontact en zachtjes strelen van het gezicht.”

3. Je sleutelbeen

“Het sleutelbeen en de groeven eronder kunnen zeer gevoelig zijn voor lichte aanraking,” zegt Jess O’Reilly, seksuologe van Astroglide. Dit is weer zo een plek op je lichaam waarvan je niet snel zou zeggen dat het je opgewonden kan maken, maar toch is het zo. “Ga met de achterkant van je vingers over het botje en gebruik je tong langs de onderkant ervan,” vervolgt Jess.

4. Tenen

Je houdt ervan of je houdt er totaal niet van. Vraag dus ook altijd eerst even aan je bedpartner of hij/zij het wel fijn vindt als je in de buurt van zijn/haar tenen komt. Als je toestemming krijgt, kan “likken of zuigen extreem erotisch zijn omdat tenen erg gevoelig zijn,” zegt seksdeskundige en relatietherapeut Jane Greer.

5. Oren

Oren is denk ik voor vele al een erg bekende. Xanet Pailet, auteur van Living an Orgasmic Life, vertelt dan ook dat oren voor vele ‘extreem’ gevoelig zijn. “Zachtjes bijten aan de oorlellen, likken achter het oor en zachtjes in iemands oor blazen of sexy dingen tegen ze zeggen kan een enorme turn-on zijn.” Ze vertelt zelfs dat sommige vrouwen hiervan klaar kunnen komen. What? 

6. Tepels

Volgens klinisch seksuologe Patti Britton zijn de tepels erg waardevol om mee te spelen tijdens het voorspel maar ook tijdens de s#ks. En dit geldt ook voor mannen, omdat volgens Patti “hun tepels onbekend terrein zijn en een erogene zone waar ze nog niet mee geëxperimenteerd hebben.”

Bovendien kan je ook gelijk aan hem laten zien wat jij fijn vindt door het bij hem te doen. Ga zachtjes met je tong langs zijn tepels, bijt er zachtjes op, streel ze met je vingers., doe alles waardoor hij helemaal gek wordt.

7. Handen

Handen zijn ook een erg belangrijk deel om je op te focussen tijdens het voorspel, volgens seksuologe Susan Kaye. “Onze handen hebben evenveel zenuwuiteinden als onze genitaliën,” vertelt ze. Je zou bijvoorbeeld aan de vingers kunnen likken van je bedpartner, of kunnen vragen om zijn/haar ogen dicht te doen en zijn/haar hand helemaal over je lichaam te laten glijden. Gebruik dit om te laten zien hoe fijn je het vindt om aangeraakt te worden.

8. Nek en schouders

De achterkant van de nek en de schouders is ook een erg gevoelig punt die je niet kan missen tijdens het voorspel. Het lichtjes kietelen van dit gebied kan namelijk mega gevoelig zijn. Als je bedpartner dit fijn vindt kan je ook zachtjes bijten of kusjes geven bij de nek en schouders.

9. Rondom je lippen

Dit zou je misschien niet zo snel denken maar het gebied rondom je lippen is erg gevoelig. “Dit gebied is extreem gevoelig voor aanraking, maar het wordt vaak over het hoofd gezien omdat de meeste mensen zich richten op het mollige deel van de lippen,” zegt klinisch seksuoloog Rachael Ross. Ga zachtjes met je vinger rondom de mond, en believe me dit kan een heerlijk erotisch gevoel geven.

Dit kan je ook tijdens het zoenen gebruiken door met het puntje van je tong net boven de lip te strelen.

10.  Een massage

Wat je ook kan doen is een massage. Neem alle plekken mee in deze massage die je net hebt gelezen en ik weet zeker dat je bedpartner helemaal gek wordt (op een goede manier dan). Neem in deze massage ook de schaamstreek mee, en masseer deze plek zachtjes. Dit kan zowel bij een man als bij een vrouw.

Lees ook: Zien: de super hete trailer van het tweede deel van 365 days