Goed nieuws voor de liefhebbers van Licor 43: deze zomer komt het drankmerk met het heerlijke Licor 43 Fresco. Een licht bruisende cocktail met de unieke smaak van Licor 43 en echt fruitsap, dat klinkt als het perfecte zomerdrankje!

Licor43 FRESCO zomerdrankje FEM FEM

Cocktail 43 Fresco is het nieuwe drankje van Licor 43 en de eerste pre-mixed cocktail van het merk, te verkrijgen in de smaken Lemon en Berry. De drankjes zijn verpakt in glazen flesjes van 250ml en bevatten 5,6% alcohol. De cocktail is direct ready to drink, zo uit de fles. Geen gedoe met shakers en het installeren van de thuisbar dus. Perfect om mee te nemen in de picknickmand voor een zomerse borrel in het park!

Lemon & Berry

Licor 43 Fresco Lemon is een combinatie van de unieke smaak van Licor 43 en citroensap, met citrus- en zachte vanilletonen. Licor 43 Fresco Berry combineert de smaak van bessen met Licor 43, met hints van frambozen en bosbessen en een vleugje citrus. Het drankje smaakt op z’n best wanneer je hem gekoeld serveert, en kan direct uit de fles geschonken en gedronken te worden. Easy does it, houden we van!

Licor43 FRESCO 1

De frisse smaak van fruit en Licor 43 is de perfecte mix voor een zomerse borrel. De nieuwe cocktail vind je nu in de supermarkt voor  € 2,49.