We mogen eigenlijk helemaal niet klagen. Het is zomer, en bij de zomer hoort natuurlijk warm weer – vooral na al het regen waar we het de laatste tijd mee moesten dealen. Maar toch, toch zijn we weer opzoek naar verkoelingen want ja, het is toch eigenlijk wel héél erg warm. Waar je verkoeling kan vinden? Bij de Lidl.

warmte zomer Lidl FEM FEM

Met dit soort dagen is een zwembad in je achtertuin of een huisje aan het strand natuurlijk ideaal. Je plonst zo het water in en hebt gelijk verkoeling. Maar omdat niet iedereen zomaar toegang heeft tot een zwembad of een strand in de buurt, hebben we een aantal andere opties voor jullie.

Torenventilator

Je kunt nooit genoeg ventilatoren hebben, en al helemaal niet met de tropische temperaturen momenteel in Nederland. Maar de warme zomerse dagen zijn schaars dus liever geef je ook niet te veel geld hieraan uit. Ga daarom richting de Lidl waar de SILVERCREST® Torenventilator momenteel in de aanbieding is voor maar €19,99.

Een hondenzwembad

Ja, jij hebt het warm, maar je huisdier ook. Mocht jij toevallig thuis een trouwe viervoeter hebben, zorg dan dat zij ook kunnen afkoelen. Bij de Lidl hebben ze een hondenzwembad in de aanbieding met een antislipbodem, stevige wanden en je hebt het zo in elkaar gezet.

Een parasol

Onmisbaar in je tuin (of op je terras) is een parasol en ook dat heeft Lidl in de aanbieding. Een parasol met kantelfunctie om exact te zijn. Van €59,99 nu voor maar €39,99.

Waterglijbaan

Dit is misschien geen aanbieding maar het kost maar een tientje en is ideaal, mits je een tuin hebt: een waterglijbaan.

Afijn, ja het is warm maar het is éindelijk zomer en met deze items zorg je dat je er extra veel van kan genieten.