Niets is handiger dan een elektrische fiets. Hoe hard het ook waait en hoe stijl de heuvels ook zijn waar je overheen moet fietsen, met een elektrische fiets maakt het allemaal niet uit. Maar helaas, zijn ze vaak onbetaalbaar duur. Behalve nu: Lidl heeft namelijk een bizarre afprijzing op zo’n fiets.

Elektrische fiets

Een elektrische fiets is natuurlijk ideaal, want laten we eerlijk zijn, niemand houdt van fietsen, toch? Als het ook maar een beetje waait, voelt het direct alsof je vet harde tegenwind hebt. En hier zit niemand op te wachten. Een elektrische fiets maakt het leven natuurlijk gewoon een stuk makkelijker, maar deze zijn vaak heel duur. Maar gelukkig is Lidl weer onze reddende engel: zij verkopen namelijk een E-bike voor bijna de helft van de prijs!

Zündapp E-bike

Lidl verkoopt nu dus een elektrische fiets, genaamd de Zündapp E-bike, met 44% korting! De adviesprijs van de fiets is €1.799,- en ze verkopen hem voor €999,-! Ze verkopen er twee verschillende modellen van: herenfietsen en damesfietsen. De herenfietsen hebben een stang en framehoogte van 48 cm. Damesfietsen hebben geen stang en zijn 46 cm hoog. De motor heeft 250 Watt en drie verschillende ondersteuningsniveaus. Afhankelijk van op welke stand je rijdt, kan je er zo’n 30 tot 115 km mee fietsen. Daarnaast zitten er voor– en achterlichten op, en zitten er aan beide kanten ook reflectoren. De fiets zelf weegt 25 kg en het maximale aanbevolen gewicht is 125 kg.

Positieve reviews

Als je je afvraagt of een elektrische fiets van amper duizend euro wel goed kan zijn, begrijpen we dat al te goed. Vaak worden deze fietsen voor minstens het dubbele van de prijs verkocht. Maar als we de reviews mogen geloven, is de fiets helemaal goed! Uit zeventien verschillende reviews, komen 4,4 sterren. Hebben wij jou ook helemaal enthousiast gekregen? De fiets van Lidl kun je hier voor €999 kopen.

Lees ook: Perfect voor een feestje met je vriendinnen: deze Lidl karaokeset met discobal