De temperaturen lopen de aankomende dagen enorm op, dus verkoeling is belangrijk. Zijn jij en je vrienden vrij tijdens de hete dagen en heb je wel zin in een feestje in eigen tuin? Met dit gigantische zwembad van Lidl organiseer je een poolparty achter je eigen huis – en dat voor maar €99.

Gigantisch zwembad

Een zwembad in eigen tuin: het is iets waar we stiekem van dromen. Nu snappen we dat niet in iedere tuin een zwembad past én het behoorlijk prijzig kan zijn om zoiets te laten installeren. Toch is het heus niet onmogelijk om een poolparty in eigen tuin te organiseren. Vrienden, zon, ijskoude drankjes en een duik nemen: wij zijn daar wel voor te porren.

Bij Lidl snappen ze dat iedere tuin een zwembad nodig heeft. Daar scoor je nu namelijk een zwembad voor €99. Niet zomaar een zwembad, maar een gigantische pool waar maar liefst 3300 liter water in kan.

Makkelijk op te zetten

Het Bestway Steel Pro zwembad van Lidl is een bad van 300 x 201 x 66 cm. Het zwembad is gemaakt van robuust TriTech-materiaal en heeft een stalen buisconstructie met corrosiewerende coating. In het zwembad past 3300 liter water – en dat is behoorlijk veel,

Ook aan de reiniging van het zwembad is gedacht. Bij het zwembad wordt namelijk een filterpomp en Flowclear filterpatroon geleverd.

Fijn prijsje

Voor €99 kan je dit zwembad bij Lidl al op de kop tikken en asap een eigen zwembadfeestje organiseren. En als we de reviews mogen geloven, dan wordt dat zwemfeestje sowieso een succes. “Het zwembad is voor ons de perfecte maat en ook nog eens heel eenvoudig door één persoon op te zetten”, “Goede kwaliteit tegen zeer goede prijs” en “Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding”, klinkt het in de reviews.

Zin om dit weekend een poolparty te organiseren? Via deze link shop je het Bestway Steel Pro zwembad.