Ja, je leest het goed. Bitterballen in een nieuw jasje. Voor de kerstdagen komt Lidl met een assortiment dat een beetje anders is dan gewoonlijk. Daar horen de chocolade bitterballen bij.

Bijna kerst

Guys, het aftellen mag beginnen, want we stappen bijna de maand december in. Na een heel jaar achter de rug te hebben gehad, is de tijd dat we mogen smullen en cadeautjes mogen ontvangen aangebroken.

Wij begrijpen dat je nu al de kerstboom wil opzetten en de lichtjes op wil hangen. Not crazy at all. Normaal gesproken begint iedereen na Sinterklaas met de kerstversiering. Maar hé, het kan helemaal geen kwaad als je het nu al doet hoor. Your choice.

Chocolade bitterballen

In de kerstassortiment van Lidl staat er qua zoetigheid veel lekkers in de folder, zoals chocoladetruffels en een feestkrans. Eén zoete snack viel ons op, namelijk de chocolade bitterballen. De chocolade bitterballen zijn eigenlijk normale bitterballen, maar dan met chocola aan de binnenkant. Net als de normale bitterballen hoor je deze te bakken. In de airfryer of in de oven.

Je hebt de keuze uit chocola, witte chocola-aardbeiensmaak en chocola karamel-zeezout. Of de bitterballen lekker zijn, is de vraag. We denken in ieder geval niet dat het geserveerd moet worden met wat mosterdAangezien de bitterballen toch al aan de zoete kant zijn, zou je er wel nog slagroom op kunnen doen

Benieuwd? De bitterballen zijn te verkrijgen bij de Lidl voor maar €3,49 en in één doos zitten er twaalf stuks.

Lidl chocolade bitterballen
Bron: Lidl