Het wordt steeds warmer en de zomer komt steeds dichterbij. Dan klinkt een jacuzzi in je achtertuin misschien wel als een goed idee!? Momenteel verkoopt Lidl een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie. Pak nog een fles bubbels erbij en je avond is compleet.

opblaasbare jacuzzi
Bron: Pinterest

Gezellige avond of homemade spa

Heb je zin in een gezellige avond of heb je meer behoefte om te relaxen? Gelukkig kan het allebei met de opblaasbare jacuzzi van Lidl. Een dagje naar de spa gaan kan best prijzig zijn. Heb je zin om er even onderuit te gaan en wil je een relaxmomentje voor jezelf hebben? Dan is de jacuzzi ideaal voor als je wil relaxen.

Maar ook als je een gezellige avond wil hebben met je vriendinnen of lover komt de opblaasbare jacuzzi goed van pas. Nu de zomer er weer aankomt, kun je met z’n allen (of alleen) genieten van een warm of koud bubbelbad. Enne, je hebt het bad zo in de achtertuin gezet.

Opblaasbare jacuzzi

Momenteel kun je bij Lidl een opblaasbare jacuzzi kopen voor een prikkie. Voor €399 heb je ‘m in huis. In de jacuzzi kunnen in totaal vier personen. Ideaal dus als je een gezellige avond met je vriendinnen wil hebben, maar ook heerlijk als je een avondje wil relaxen. Dan heb je namelijk een lekker groot bad voor je zelf.  De opblaasbare jacuzzi van Lidl kan tot zo’n 20 °C tot 40 °C oplopen met bubbelmassage. Je kan kiezen tussen twee massage-intensiteiten.

Met de hulp van de Frost Guard heeft de jacuzzi geen winterpauze nodig, want zodra de watertemperatuur daalt tot 6 °C, wordt het verwarmingssysteem in- en uitgeschakeld bij 10 °C. Erg handig! Mocht je geen zin meer hebben in je homemade spa, dan beschermt de afdekking je jacuzzi tegen temperatuurverlies. Je kunt met het afvoerbuis gemakkelijk het water laten afvoeren.

opblaasbare jacuzzi
Bron: Lidl