Heb je moeite met in slaap komen én wil je het liefst zo comfortabel mogelijk in bed liggen? Een matrastopper heb je waarschijnlijk al overwogen, maar omdat het zo duur is, heb je die keuze allang afgestreept. Niet zo snel! De Lidl verkoopt namelijk een matrastopper van traagschuim én je koopt ‘m voor een prikkie.

Lidl matrastopper traagschuim
Bron: Lidl

Moeite met slapen

Moeite met in slaap komen: je bent niet de enige. Maar het is belangrijk dat je weet hoe belangrijk slaap voor je is. Slapeloosheid kan namelijk een enorme impact hebben op je functioneren. Slapen is belangrijk voor mentale en fysieke gezondheid. Het maakt je veerkrachtig en zorgt ervoor dat je lichaam en je brein tot rust kunnen komen en kunnen herstellen.

Maar waarom kom je zo moeilijk in slaap? Er is helaas geen eenduidig antwoord op de vraag waarom je slecht slaapt, maar er zijn uiteraard een aantal logische oorzaken. Denk aan stress, leeftijd, eten en drinken, maar ook je matras. Niet iedereen kan het zich veroorloven om een mega luxe matras te kopen, waardoor ook niet iedereen lekker comfortabel kan slapen. Maarre, daarvoor hebben we gelukkig een oplossing gevonden…

Lidl traagschuim matrastopper

De Lidl blessed ons wel vaker met mooie producten voor heerlijke prijsjes. Enne, ze doen het zo weer! De Lidl verkoopt nu namelijk een unieke topper die niet alleen vormvaster en steviger is, maar zich ook volledig vormt naar de vorm van jouw lichaam: een traagschuim matrastopper.

Traagschuim – ook wel memory foam genoemd – is een hoogwaardig visco-elastisch schuim die op lichaamsvorm en temperatuur reageert. Enne, het biedt optimale ondersteuning! Daarnaast compenseert het drukplekken van het matras en kan het verkrampte spieren voorkomen. Precies waar jij naar op zoek was, niet waar?

Het matras dat is gemaakt van milieuvriendelijke productie is 5 cm hoog, waardoor je een verhoogd boxspring-gevoel krijgt. Heerlijk! Enne, nog meer goed nieuws: meestal betaal je voor zo’n topper sowieso meer dan € 100, maar bij de Lidl is ‘ie nu maar € 80. Hallooo goede nachtrust!