We zijn in een korte tijd van het lekkere zonnige wandelweer naar het ijskoude (hele dag onder de deken blijf weer) geswitcht. Om winter ready te zijn verkoopt Lidl een elektrische onderdeken. Dit houd je gegarandeerd de hele winter warm.

Koude dagen

Hoe kan het dat we één week of twee geleden nog met tussenjassen konden lopen, en nu verplicht zijn om onze winterjassen uit de kast te halen? Moeder natuur vindt dat we genoeg hebben genoten van de warme dagen. Volgens meteorologen zouden we in de maand december sneeuw kunnen verwachten. Of we een witte kerst krijgen, is nog niet duidelijk. Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. Het is in ieder geval wel zeker dat de winter van start is gegaan

Elektrische onderdeken

Lidl staat bekend om hele goede producten voor een spotprijsje. Ook nu verkoopt Lidl een topper, namelijk een elektrische onderdeken. De elektrische onderdeken is perfect voor wanneer je liever niet je verwarming wil aanzetten, maar het wel warm wilt hebben. Je plaatst de elektrische onderdeken onder je eigen deken. Hierdoor wordt het warm onder de deken en kun je lekker in slaap vallen zonder dat je rilt van de kou. De elektrische onderdeken heeft een timer, wat natuurlijk heel handig is. Je hoeft je dus niet druk te maken dat je ‘m vergeet uit te zetten.

Met de elektrische onderdeken kun je dus een hoop energiegeld besparen, wat heel handig is in deze tijd. Dit elektrische onderdeken kun je kopen bij Lidl en is nu met korting te koop. De deken kost nu maar €29,99. Je weet wat ze zeggen hé, bij twijfel gewoon kopen.