Heb je zoete trek? Dan wordt het tijd om je schoenen uit de kast te plukken en een sprintje naar Lidl te trekken. De supermarktketen verkoopt deze week verse churros voor een héél fijn prijsje. Wij krijgen er honger van.

churros lidl

Spaanse churros

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens meegemaakt: je loopt op een markt of in een stad en ruikt die overheerlijke geur van verse churros. Moeilijk te weerstaan, dat weten we. Toch is het rondom je eigen huis een stuk lastiger om aan dit Spaanse snackje te komen. Een churroskraam bevindt zich vaak niet naast je huis en ook is dit zoete snackje niet in een handomdraai gemaakt.

Eerder kwam Lidl al met de diepvriesversie van Churros, die je gemakkelijk in je eigen airfryer kon ‘frituren’. Lekker, maar het haalde het helaas niet bij de verse variant.

Versafdeling

Lidl begrijpt dat een leven zonder verse churros eigenlijk niet zoveel aan is, dus knalde deze nieuwe toevoeging in het assortiment. Bij de supermarktketen scoor je dus nu verse churros, bestrooid met suiker. Je vindt deze zoete snack in de warme bakker.

Diep in de buidel tasten is voor dit snackje ook niet nodig, je hoeft namelijk maar €0,99 voor drie stuks te betalen. Rennen, dus!

verse churros