Op 23 september was het zover: de herfst is officieel begonnen. Ben jij helemaal in to dit gezellige seizoen en vul je je huis het liefst met de geur van versgebakken koekjes en caramel? Dan wordt het tijd om een sprintje te trekken naar Lidl, aangezien je hier de welbekende Yankee Candles kunt scoren.

yankee candle lidl

Yankee Candle

Het was een tijdje geleden nog een onbereikbare droom: het bezitten van een Yankee Candle. Deze heerlijk geurende kaarsen waren oorspronkelijk alleen verkrijgbaar in Amerika, en werden daar al snel razend populair. We kunnen ons nog als de dag van gisteren herinneren dat Mascha Feoktistova in haar YouTube-video’s een Yankee Candle-winkel in Amerika bezocht. Oh my, wat waren we in die tijd jaloers.

Inmiddels kunnen we al een lange tijd genieten van deze kaarsen, aangezien ze nu ook op Nederlandse bodem verkrijgbaar zijn. De prijs is echter wel een minpuntje, want voor een kaars van deze kwaliteit moet je flink in de buidel tasten. Alleen dan heb je wel wat, want de geuren zijn stuk voor stuk fantastisch.

Voor een prikkie bij Lidl verkrijgbaar

Sinds kort zijn Yankee Candles ook verkrijgbaar bij Lidl, en dat is goed nieuws voor alle kaarsliefhebbers onder ons. Waar je voorheen flink moest investeren om zo’n luxe kaars aan te schaffen, verkoopt Lidl ze nu aan voor slechts €9,99 per stuk. Je krijgt dan absoluut waar voor je geld, want van deze giga pot kun je urenlang plezier hebben.

Op TikTok dook een video op van een Lidl-bezoeker die de kaarsen spotte in de winkel. Op de beelden zien we dat er schappen vol met kaarsen zijn, dus aan voorraad lijkt er geen gebrek. Al verwachten we dat je er alsnog snel bij moet zijn, want de video gaat behoorlijk viral.

@kayleigh..elaine Ren naar de Lidl voor deze amazing kaarsen van yankee candle😍 #ren #lidl #yankeecandle #yankeecandletiktok #candle #candletok #geurkaarsen #herfst #autumn #autumngirlaesthetic #fall #fallvibes #fy #fyp #foryou ♬ gilmore lala – &lt3

Welke varianten kun je scoren?

Lidl heeft op dit moment – zo lijkt het in de video – drie geuren in haar assortiment. Zo kun je je kamer vullen met de geur van kaneelstokjes, vanille of caramel. Als dat geen heerlijke herfstgeuren zijn, dan weten wij het ook niet meer.

Dus, breng snel een bezoekje aan Lidl en ontdek het uitgebreide assortiment Yankee Candles. De reacties onder de video zijn laaiend enthousiast, dus wij verwachten dat de schappen in no time leeg kunnen zijn. Steek de gezelligheid maar aan!