Love is in the airrrr, want Temptation Island-deelnemer Ricky heeft een nieuwe liefde. Via Instagram deelt de handsome realityster een foto van zien nieuwe vriendin. Wie is deze knappe dame?

Ricky vriendin
Bron: Temptation Island

Liefdesleven

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat Ricky meedeed aan Temptation Island. Hij deed destijds mee aan het programma als single en kreeg al snel een goede klik met Jaydi. Jaydi deed samen met Sonny mee aan het programma, om te kijken of hun romance de relatietest zou overleven. En je raadt het al, die relatie overleefde het absoluut niet.

Ricky en Jaydi leken een match made in heaven en waren in Nederland nog een lange tijd samen. De twee trokken zelfs bij elkaar in en spraken in de reünie-aflevering van Temptation Island zelfs over een kinderwens.

Nieuwe vriendin

Toch kwam er aan het liefdessprookje van Ricky en Jaydi uiteindelijk een eind. De levens van de twee waren te verschillend, waardoor de relatie uiteindelijk stukliep. Voor een lange tijd bleef Ricky vrijgezel, maar daar is verandering in gekomen. Ricky deelt via Instagram namelijk een geheimzinnig kiekje met een blonde dame.

“Wat een uitzicht”, schrijft hij bij de eerste foto. Swipen we naar links, dan verschijnt er een kiekje van Ricky met een blonde dame.

De reacties onder de foto van Ricky stromen binnen, aangezien veel mensen benieuwd zijn naar deze mysterieuze dame. “Hij heeft weer iets aan de haak hoor, casanova”, “Awww nieuwe liefde?” en “Aaaaah 😍”, klinkt het in de reacties. Eh, Ricky. Mogen we wat meer info over deze nieuwe vlam?