De liefde hangt overduidelijk in de lucht: Jade Anna is namelijk op Schiphol gespot met niemand minder dan haar gloednieuwe liefde. Zouden Jade Anna en Kenneth Taylor een romantisch liefdestripje gemaakt hebben?

jade anna gespot kenneth taylor schiphol
Bron: @jadeanna

Jade Anna en haar potentiële lovers

Sinds de breuk met Gio ligt het liefdesleven van Jade Anna onder een vergrootglas. Alle mannen die in de buurt van Jade worden gespot, zijn volgens juicekanalen mogelijke nieuwe lovers. Een aantal keren werd er verkeerd geraden, maar de laatste berichten geven aan dat Jade haar nieuwe liefde heeft gevonden.

Het lijkt te gaan om AJAX-speler Kenneth Taylor. Onlangs dook ze op bij een wedstrijd van de Amsterdamse club, waarna volgers van de influencer benieuwd waren of ze een kijkje nam vanwege een specifieke speler. De geruchtenmachine draaide op volle toeren en alles wijst erop dat Jade Anna niet slechts een toeschouwer aan de zijlijn was, maar de grootste supporter van Kenneth.

Liefdestripje?

Ondanks dat Jade nog niets heeft gedeeld over deze geheimzinnige romance, draait de geruchtenmolen overuren. Zo zou het tweetal deze week samen gespot zijn op Schiphol, zo deelt Roddelpraat. Op de foto zien we Jade en Kenneth samen over het vliegveld lopen, Jade te herkennen aan haar outfit (die ze eerder op Instagram Stories deelde) en Kenneth aan zijn rugzak van het Nederlands Elftal.

Waar de twee vandaan kwamen, wordt door fans van het account al snel ontrafelt. Zo deelt Juice Channel: “Inmiddels weten we zeker dat Jade en Kenneth samen zijn aangekomen op Schiphol vanuit Manchester. Een bron heeft aan ons bevestigd dat ze allebei in het vliegtuig naar Amsterdam zaten.” Of het een romantisch tripje is geweest, dat weten we niet. Jade is daar namelijk as always heel geheimzinnig over geweest in haar posts op Instagram.

Jade Anna Kennet Taylor schiphol
Bron: Roddelpraat

Jade Anna en Kenneth Taylor

Onlangs bezocht Jade de Belgische stad Antwerpen. Er verschenen veel foto’s op Instagram, maar er werd maar niet duidelijk met wie ze daar was. Wel bestelde ze bijvoorbeeld twee wafels in de Belgische stad, iets wat haar volgers apart vonden, als ze in haar uppie in Antwerpen was.

Niet veel later werd duidelijk dat Jade gespot zou zijn met Ajax-middenvelder Kenneth Taylor in Antwerpen. We kunnen er niet meer omheen: de influencer heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen.