Je sterrenbeeld vertelt veel meer over je karakter dan dat jij waarschijnlijk denkt. Het is daarom ook niet gek dat je horoscoop zo vaak klopt, het staat gewoon in de sterren geschreven. En dit geldt ook voor karaktereigenschappen. Dit zijn de liefste mensen op basis van het sterrenbeeld.

liefste mensen op basis van je sterrenbeeld
Bron: @roxy.dekkerr

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Het sterrenbeeld Vissen heeft een hekel aan ruzies, roddelen en vechten. Ze willen dat iedereen zich fijn voelt. Mensen om ze heen komen dan ook vaak naar hun toe voor oplossingen. Vissen weten altijd het juiste te zeggen, vooral in gespannen situaties. Ze staan altijd klaar voor de mensen om hun heen en bieden graag een helpende hand. Dit teken is zorgzaam, behulpzaam en vindt dat meedoen belangrijker is dan winnen. Kortom een goede vriend om erbij te hebben.

Stier (20 april t/m 21 mei)

Dit verwacht je misschien niet meteen, maar het teken Stier behoort ook tot de vier liefste sterrenbeelden. Een Stier ziet overal het goede van in en heeft nooit een vooroordeel. Dit komt omdat ze zelf niet goed tegen kritiek kunnen. Ze willen dus niemand ander bekritiseren en geen boek op hun cover beoordelen. Ze weten zelf namelijk al te goed dat iemand niet altijd is zoals je dacht. Ze hebben een enorm warm hart en zullen altijd voor je klaarstaan.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Weegschalen zijn misschien wel de liefste van allemaal. Ze willen altijd vrede en zijn vaak liever zelf ongelukkig zodat ze iemand anders gelukkig zien. Ze weten altijd goede moed op iemand in te praten. Dit teken zal nooit een vlieg kwaad doen en proberen alle ruzies altijd meteen op te lossen door te bemiddelen. Ze zijn hier zelf vaak de dupe van geweest, maar toch blijven ze geloven in rechtvaardigheid en gelijkheid. Weegschalen zijn echte trouwe vrienden.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Een Waterman is altijd heel vriendelijk en beleefd. Ze willen hun tijd namelijk niet besteden aan gemene opmerkingen en roddelen hebben ze al helemaal geen zin in. Ze zijn lief voor de mensen om hen heen die het verdienen. Maarre, je moet niet denken dat je makkelijk over dit teken heen kan lopen. Als je ze echt boos maakt dan zijn ze snel klaar met je en is er een grote kans dat je genegeerd gaat worden. Je moet dan wel echt van hele goede huizen komen wil je dit nog oplossen.