De penis. Sommige mannen kunnen nog wel eens stoere praatjes hebben over dit onderwerp en alles wat er bij komt kijken. Maar wat vertelt hij je liever niet over zijn penis? Wat mogen we stiekem niet weten? We vroegen het de man.

Picture by Unsplash
Picture by Unsplash

1. Dat hij een lichte buiging naar rechts of links heeft.

Toegegeven (met pijn in ons mannelijke geslachtsorgaan): het is geen model penis. Hij zal niet als allereerst gecast worden voor een (piemel modellen wedstrijd. – Gelukkig bestaat dit ook niet.) Noch zal zijn onderstel genomineerd worden voor een erotische film. Of voor de contest van de mooiste ballen ter wereld. Bestaat dit wel?

2. Wie ‘ie in het verleden al ‘ontmoet’ heeft.

Elke penis heeft een geschiedenis, een verhaal te vertellen. En wij zouden bang zijn als als ‘ie kon praten. En geloof ons: dit wil je niet weten.

3. Dat ‘ie een andere kleur heeft dan de rest van ons lichaam.

Doodnormaal (net zoals tepels niet dezelfde kleur hebben als de rest van ons lichaam), maar toch vinden we het een beetje raar. Of nou ja, eigenlijk kan ik niet voor alle mannen praten, want eerlijk gezegd weet ik het niet. Het is niet alsof we piemelpraatgroepen hebben waarin we bier drinken en de regenboogkleuren van onze down-under areas bespreken.

4. Hoe vaak we de helicopter doen.

Geheim.

5. Hoe groot of lang hij is.

Of ‘ie nou klein of groot is, als wij je precies kunnen vertellen hoeveel centimeter er in onze broek zit, betekent dat dat we hem nét nog gemeten hebben. En dat zou echt raar zijn. En het belangrijkst is, is dat ie werkt. Toch?

6. Hoeveel haar er in die area groeit.

En hoelang. Echt heel veel en lang namelijk en het groeit (ver door). Maar moeten we het hier echt over hebben?

7. Wanneer we voor het laatst gemasturbeerd hebben.

Ehm, een week of twee geleden? Grapje – twee uur.

8. Dat we zojuist in een vrijpartij voor de afgelopen 5 minuten extreem hard aan onze oma, dode hond – you name it – hebben gedacht.

Omdat het anders al gebeurd was.

9. Dat hij er al volledig in zit en eigenlijk niet verder kan.

Dit was het. Mag ik nu gaan?