De heftige breuk tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine en alle media-berichten erover zal je vast niet zijn ontgaan. Onlangs maakte de rapper een comeback-single met Boef. Hierin deed hij uitspraken over de relatie met Jaimie en zei hij ook dat hij zijn zoontje Lío heel erg mist. Na een tijdje elkaar niet gezien te hebben, zijn de twee eindelijk herenigd.

lil kleine
Bron: Shownieuws

Situatie

We weten inmiddels wel dat Jaimie en Jorik (zoals de rapper echt heet) een punt achter de relatie hebben gezet. Ze kregen in 2017 een relatie en in 2019 verwelkomden ze hun zoontje Lío op de wereld. Er gingen geruchten rond dat het niet goed ging in de relatie en dat er sprake was van mishandeling. In 2022 werd de relatie definitief beëindigd, doordat de rapper zijn (ex)vriendin zou hebben mishandeld. Er werden beelden gedeeld dat hij haar hoofd mogelijk tussen de autodeur geklemd had.

Dit had niet alleen zijn relatie kapot gemaakt, maar ook zijn carrière. Inmiddels is Jorik zijn muziek langzaam aan het oppakken en had hij laatst ook een come-back single gemaakt met Boef. Het lijkt voor de rapper weer de goede kant op te gaan.

Hereniging

Na een aantal maanden elkaar niet gezien te hebben, zijn Jorik en Lío eindelijk weer herenigd. Jorik deed al vaker uitspraken over dat hij zijn zoontje mist. Vanwege de rechtszaken kon Jorik hem niet zien en was er weinig contact. Wel zagen ze elkaar regelmatig via FaceTime, maar nu zijn ze eindelijk weer samen.

lil kleine
Bron: @lilkleine

Lees ook: Lil Kleine doet heftige uitspraken over Jaimie in come-back single