Koen Kardashian, een goede vriend van Jamie Vaes, hint in zijn Instagram Stories op een break-up. Lil Kleine (wiens echte naam Jorik is) en zijn verloofde Jamie Vaes zijn gisteravond gespot op een beveiligingscamera en deze beelden gingen echt TE VER. Zijn Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar?

bron: ANP
bron: ANP

Story Koen Kardashian

Koen Kardashian deelt een story waarin een foto van Jamie en hem te zien is. Hierbij zet hij het volgende:

“Lieve Jaimie. Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goed en slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je. Ik hoop dat je nu vooral vooruit kunt kijken, je veilig kan voelen en dat je weer de weg vindt om te kunnen stralen. Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie. Je bent zo’n mooi mens. Genoeg is genoeg. We doen dit samen, ik hou van je.”

IMG_3367

Mishandeling

Zondagavond verscheen er een video op het juice account van Yvonne Coldeweijer waar te zien was dat de rapper zijn verloofde Jamie aan haar haren uit de auto trekt, en vervolgens de deur dicht probeert dicht te duwen terwijl haar hoofd er nog tussen zit. Later op de avond werd de rapper opgepakt en hij zit momenteel nog steeds vast.

De reacties

Op Social media hebben veel BN’ers gereageerd op deze video. Zo schreef Jim Bakkum op zijn Instagram Stories: “Ik zag net beveiligingsbeelden van een artiest die zijn vriendin aan haar haren de auto uittrok tijdens een ruzie. Ik was daar niet bij en ik weet de aanleiding ook niet. Maar ik voel dat ik even iets kwijt wil aan wat heren: Even voor álle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt, en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je ten allen tijde met je poten van haar af. Ik was echt in shock na het zien van deze beelden, wat een disrespect naar in het algemeen de vrouw, maar in dit geval naar de moeder van je kind. Kappen man…”

We hopen dat het goed gaat met Jamie, maar volgens betrouwbare bronnen is Jamie in goede handen meldt Yvonne Coldeweijer.