We weten het nog wel: Lil Kleine werd begin dit jaar aangehouden nadat er beelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat hij verloofde Jaimie Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Dat had niet alleen gevolgen voor zijn relatie, maar ook zijn carrière. Lil Kleine vertelde gisteren op zijn Instagram sprakeloos te zijn.

Lil Kleine Spotify sprakeloos
Bron: @lilkleine

Break-up

Dat Jorik Scholten (aka Lil Kleine) en Jaimie Vaes dramatisch uit elkaar zijn gegaan, dat is vrijwel niemand ontgaan. De rapper werd aangehouden nadat er beelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat hij Jaimie met haar hoofd tussen een autodeur klemde. De twee zijn sindsdien de twee uit elkaar.

Dit heeft niet alleen zijn relatie kapot gemaakt, maar ook zijn carrière. Of naja, die laatste lijkt nogal mee te vallen. “Dit doet mij goed om te zien”, aldus Lil Kleine.

Sprakeloos

Traditiegetrouw, kwam Spotify gisteren met de jaarlijkse lijst van de meest gestreamde artiesten. De artiesten zelf kunnen dan ook zelf zien hoevaak ze gestreamd zijn, enne tot verbazing van Lil Kleine ziet hij een mega hoog getal. De rapper is dit jaar maar liefst 191,9 miljoen keer gestreamd zijn door 7,9 miljoen luisteraars. Ook deelt hij in zijn Instagram Stories dat zijn nummers in 182 verschillende landen afgespeeld zijn.

Heel Nederland, maar ook de rapper zelf kan het bijna niet geloven: “Jongens, ik zeg jullie eerlijk: dank jullie wel voor dit, man. Dit doet me heel goed om te zien dat er zoveel wordt geluisterd nog.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Bron: @lilkleine

Dat zijn nummers — ondanks alle negatieve berichtgeving — alsnog zo vaak worden beluisterd, geeft de rapper motivatie om met een nieuw album te komen, vertelt hij in zijn Instagram Stories. “We gaan het hardste album tot nu toe maken voor jullie. 2023 gaan we het regelen.” Hij bedankt zijn fans nog een keer: “Ik waardeer het echt enorm. Dank jullie wel vanuit de grond van mijn hart. Ik ben even sprakeloos man.”