Remember Polly Pocket? Je weet wel, die kleine poppetjes met apart haar, vrolijke kleding en de leukste kleine rubberen accessoires? We kunnen binnenkort onze jeugd herbeleven want er is een film over Polly Pocket in de maak! En met niemand minder dan Lily Collins in de hoofdrol.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MATTEL (@mattel)

Polly Pocket

Wist je dat ons favoriete speelgoed al meer dan dertig jaar geleden op de markt kwam? De Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel kwam toen namelijk met de te schattige Pollypoppen en nu is er dus een film van in ontwikkeling! Een beetje zoals speelgoedpop Barbie ook een aantal films op haar naam kreeg (en geef maar toe: die vinden we stiekem nog steeds heel leuk).

Film

De film wordt geregisseerd door Lena Dunham (35), die zelf als kind al groot fan was van Polly Pocket. Zo zegt ze “Als kind heb ik uren met Polly Pocket mijn fantasieën uitgespeeld. Door Polly kon ik mijn eigen wereld creëren vol magie.” Dat ze haar magische wereld nu op het grote scherm mag uitbrengen maakt dus het cirkeltje helemaal rond! De film zal het verhaal vertellen van een opbloeiende vriendschap van een jong meisje en haar Pollypop die tot leven komt.

Lily Collins

Van de casting en het verhaal is nog niet veel bekend, maar wat we in ieder geval zeker weten is dat Lily Collins de hoofdrol van Polly zal spelen in de liveactionfilm! Als trouwe Emily in Paris fans houden we natuurlijke enorm van Lily en zijn we benieuwd om haar in deze nieuwe rol te zien. We kennen haar namelijk van wat serieuzere rollen zoals To the Bone, Stuck in Love en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Toch blijkt Lily al een verleden te hebben met sprookjesachtige rollen. Zo speelde ze Sneeuwwitje in Mirror Mirror en Princess Dawn in a Wizard’s Tale. We can’t wait!

Lees ook: Deze actrice gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van Sneeuwwitje