Nog niet zolang geleden maakten we kennis met het Temptation-koppel Linde en Jan Sietse. Hoewel de deelname van het tweetal van korte duur was, kunnen we het tweetal nog goed herinneren. We vinden het dan ook té leuk om meer over hen te weten te komen. We stuitten op een aantal foto’s uit de oude doos van Linde uit Temptation Island.

Foto uit de oude doos

Eén ding weten we zeker: Linde is prachtig. Nu blijkt dat ze vroeger echt een te cute kindje was. Love Reality deelt een aantal foto’s van de jonge Linde op verschillende leeftijden. Deze foto’s uit de oude doos laten maar weer eens zien dat ze ook al op jonge leeftijd de show wist te stelen.

Swing of Love

Nog niet zolang geleden verlieten Linde en haar vriend Jan Sietse het programma Temptation Island: Love or Leave op een wel heel bijzondere manier. Het programma kwam dit jaar met een nieuwe twist, namelijk The Swing of Love. Koppels krijgen de kans het programma te verlaten als wanneer ze hier klaar voor zijn.

Hoewel twee vrouwelijke deelnemers deze kans wel wilden aangrijpen, was Linde de gelukkige van de twee. Zij sloot niet veel later haar geliefde Jan Sietse in haar armen om samen weer terug naar huis te vliegen. Zowel Jan Sietse als Linde gaven aan tot over hun oren verliefd te zijn op elkaar. Te lief!

Linde uit Temptation Island

Lees ook: Zien: zo zag Temptations Fleur er vroeger uit