Het was verdacht stil rondom Lindsay Lohan (34), maar daar lijkt steeds meer verandering in te komen. Het kindsterretje, die vooral bekend is van de film “The Parent Trap” en later “Meangirls”, heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. Jarenlang stond ze in de spotlights, maar door drank- en drugsproblemen en nog wat andere issues verdween ze steeds meer op de achtergrond. Laten we vandaag de dag even met jullie delen hoe miss Lohan er nu uitziet.

Oude leventje

Het lijkt de goede kant op te gaan met de actrice. Onlangs liet ze ook al weten dat ze weer heel graag terug zou willen naar haar oude leventje. Daarbij had ze ook de interesse om de acteerwereld weer in te duiken. “Alles op zijn tijd, maar eerst even op mezelf focussen”. Vertelde ze. Ook haar Instagram platform looks back to normal. We krijgen vooral een kijkje in het leven van Lindsay.

Reünie

Er was zowaar een heuse Mean Girls-reünie tussen Lindsay en actrices Amanda Seyfriend, Lacey Chabert en Rachel McAdams, die Karen, Gretchen en Regina spelen in de film. De beruchte telefoon-scene werd nog even dunnetjes overgedaan. Zie het prachtige filmpje hieronder!


Lees ook: dit is de nieuwe vriend van Kendall Jenner