Supermodel Hailey Bieber kennen we inmiddels wel. Een tijdje geleden bracht ze haar eigen skincare lijn uit. Zo zouden we allemaal net zo’n mooie huid krijgen als die van haar. Maar helaas is niet iedereen blij met haar producten. Er gaan video’s rond op TikTok dat één van haar producten zou zorgen voor blaren.

Hailey Bieber
Bron: Pinterest

Hailey Bieber skincare lijn

Als er iemand een mooie huid heeft, dan is het Hailey Bieber. Vorig jaar juni bracht ze haar eigen skincare lijn Rhode uit. De verpakking van haar producten zien er mooi en minimalistisch uit. Op Instagram poseert ze regelmatig met haar eigen producten en promoot ze één duidelijk ding: met haar skincare lijn zouden we net zo’n mooie huid als die van haar krijgen. Na veel enthousiaste reviews, komen er echter ook meer vervelende bij. Er gaat blijkbaar niet iets goed met een bepaald product, vertellen mensen op TikTok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door rhode skin (@rhode)

Lip treatment zorgt voor blaren

Het product dat volgens mensen niet goed werkt, is de peptide lip treatment van Rhode. Op TikTok gaan er video’s rond dat de lip treatment in de smaak watermeloen zorgt voor blaren op de lippen. Volgens TikTokker @micahlambeth komt het door het stofje xylitol dat in de lippenbalsem zit, dat is een kunstmatige zoetstof.

Verder vertelt ze dat het stofje xylitol er om bekend staat dat het blaren kan veroorzaken. Als je gevoelig bent voor het stofje, raad ze aan om de lip treatment zonder smaak en geur te gebruiken.

@micahlambeth I wanted to love it as much as everyone else, but can’t say I do 😳 hopefully I can use it on my cuticles or something without an issue #rhodeskin #rhode #rhodeskincare #rhodepeptideliptreatment #rhodeproducts #peptideliptreatment #rhodeskincareline #watermelonpeptidetreatment #rhodeskinbyhaileybieber #rhodeskincarereview #peptideliptreatmentwatermelon #rhodeskinreview ♬ original sound – Micah

Uit de reacties blijkt dat er meerdere mensen eens zijn met de TikTokker en ook last hebben van blaren of droge lippen. Zo schrijft iemand “Same thing happened to me! I honestly stopped using the normal (unscented) the caramel kind of just agitated it. Totally don’t recommend it!”

Ook schrijft iemand “Exactly! When will people start to realize celebrity skincare does not have the same quality as established and well reputable skin and make-up brands.