Eigenlijk zijn we stiekem allemaal een beetje bezig om van die prachtige volle lippen te hebben. Misschien heb je al heel wat lipliners versleten, en ben je nu op zoek naar iets wat je minder moeite elke ochtend kost! Overweeg jij dus al een tijdje om lipfillers te nemen en ben je op zoek naar wat verdere informatie? Dan ben je vast ook benieuwd wat het je gaat kosten. Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan en kwamen erachter wat je kwijt bent voor lipfiller anno 2023.

lipfillers
Bron: @haileybieber

Wat kosten lipfillers in 2023?

Wij hebben even onderzocht wat je precies kunt verwachten qua kosten, wanneer je lipfillers neemt. Er viel ons meteen op dat er niet één vaste prijs te vinden is voor lipfillers. Het hangt simpelweg van te veel elementen af. Zo heb je natuurlijk verschillende merken, waardoor er flinke verschillen kunnen zijn in prijzen. Enne, dan hebben we het dus soms wel over meer dan honderden euro’s verschil! Daarnaast hangt het ook af van de hoeveelheid filler die jij in je lip zou willen laten plaatsen. Daarvoor geldt natuurlijk: hoe meer filler je wil, hoe meer je kwijt zal zijn.

Eén ding is ons wel meteen duidelijk geworden. Overweeg jij lipfillers? Begin dan maar op tijd met sparen. We hebben een aantal aanbieders vergeleken en zijn tot de conclusie gekomen dat er wel een grof gemiddelde getrokken kan worden. Wanneer je gaat voor lipfillers, kan dit vaak in twee hoeveelheden. Of je kiest voor 0,55 ml of je kiest voor 1 ml. Ga jij voor 0,55 ml? Dan kun je er vanuit gaan dat je, afhankelijk van het merk dat je kiest, zo’n €100 tot €180 kwijt zal zijn. Ga je voor 1 ml? Trek dan je portemonnee maar vast leeg, want dat kost je tussen de €150 en €300!

Hoe lang heb je plezier van je lipfillers?

Nu vraag je je natuurlijk af hoe lang je dan plezier hebt van die lipfillers wanneer je zulke bedragen neerlegt. Ook dat hebben we even voor je uitgezocht! Hoewel we wederom geen eenduidig antwoord kunnen geven, kunnen we wel een kleine voorspelling doen. Het verschilt per persoon hoe lang lipfillers blijven zitten, omdat ieder lichaam anders reageert op de fillers. Ook hangt het er vanaf hoe veel lipfiller je in je lippen laat spuiten en voor welk type je hebt gekozen. Maarre, je mag er vanuit gaan dat het op z’n minst zo’n zes tot twaalf maanden blijft zitten. Hoewel het waar is dat lipfillers in het begin snel afgebroken worden, betekent dit ook dat je er steeds langer plezier van zult hebben naarmate je het vaker doet. Dus dames hoe meer je jouw lipfillers laat bijwerken, hoe langer je kunt genieten van die prachtige volle lippen!