Er zijn celebs die vrij op de achtergrond blijven, maar er zijn ook celebs die alles van hun leven van A tot en met Z delen op sociale platformen. Vooral de laatste categorie zijn wij altijd erg dankbaar. Het is namelijk onwijs frustrerend om de perfecte items, producten en looks voorbij te zien komen zonder dat we ooit zullen weten waar we deze zelf kunnen scoren. Dankzij Hailey haar aanwezigheid op het internet vonden we deze perfecte lipliner van €3.

Alles delen op TikTok

Hailey Bieber is zo’n celeb die alles, maar dan ook écht alles, deelt op TikTok. Ze geeft haar volgers een echt kijkje achter de schermen, waardoor je de meest interessante content voorbij ziet komen. Van get ready with me video’s tot ontbijtideeën en verschillende routines: het is Hailey Bieber nooit te gek.

Goedkope lipliner van €3

In de make-up routine van Hailey zit dus ook een megagoedkope, maar hele goede lipliner van €3. Wie vaak tientallen euro’s neerlegt voor make-up zal waarschijnlijk twijfelen aan de kwaliteit van deze goedkope lipliner. Nergens voor nodig, want in de video’s en op foto’s van Hailey zien we dat het onwijs goed uitpakt met deze lipliner.

lipliner van €3
Bron: NYX

De suede matte lipliner is dus van het merk NYX en scoor je al voor een klein bedrag van drie euro. Dat is natuurlijk geen geld en alleen al om die reden helemaal het proberen waard. Het is een dieprode kleur met een vleugje roze. Om die reden heet de kleur dan ook cherry skies. Je koopt hem gewoon bij winkels als Douglas of Etos. Makkie, hè?

NYX lipliner
Bron: NYX

Lees ook: Lip combo: zo creëer je cherry lips à la Hailey Bieber