Het dragen van liquid make-up wordt steeds populairder. Veel make-up merken focussen nu ook op het uitbrengen van vloeibare blush, highlighter en oogschaduw. TikTokker @makeupbyallisiac laat ons zien hoe je op de juiste manier je blush aanbrengt.

Liquid make-up aanbrengen
Bron: Pinterest

Van poeder naar vloeibaar

Nog niet zo lang geleden was niemand fan van de vloeibare producten. Foundation en concealer natuurlijk wel, maar vloeibare blush en highlighter zijn nog niet lang populair. Tegenwoordig wil iedereen make-up dragen zonder dat je het ziet. Deze look kan je makkelijk creëren met vloeibare producten.

Met vloeibare producten blijft je gezicht mooi glanzen en heb je het zogeheten skin effect. Wanneer je net als voorheen je foundation en concealer aanbrengt en vervolgens een laag poeder aanbrengt, zie je je make-up duidelijk op je gezicht zitten. Niks mis mee, maar dat is niet wat iedereen wil.

Als je nieuw bent met het gebruiken van alleen maar vloeibare producten, is het natuurlijk even wennen. Waar breng je alles aan en gaat het niet allemaal met elkaar mixen? We got you. Hoe jij je make-up aanbrengt en waar je het uiteindelijk aanbrengt, is altijd jouw eigen keus.

Dit is hoe het moet

Normaliter plaats je de powder blush op het bolle stukje op je wang. Bij vloeibare blush kan je het ook op die manier doen, maar er is een mooiere en betere optie.

@makeupbyalissiac Mixing liquid blush with my concealer has changed my life #BeautyHacks #BeautyReview #makeuptutorial ♬ Under Eye Blush – SPENCER

TikTokker @makeupbyalissiac laat zien hoe het moet. Als je de vloeibare blush mixt met je concealer en dan aanbrengt onder je oog en op je wang, creëer je een prachtige make-up look. @makeupbyalissiac matteert de look vervolgens met een setting powder en powder blush. Deze stappen kan jij als je dat wil overslaan. Pak je make-up erbij and have fun.