Over het algemeen houden mannen van een maatje meer, maar Lisa’s vriend gaat hierin tot het uiterste. Lisa is 21 jaar en een feedee, wat betekent dat ze aankomt voor haar vriend. Op 21 jarige leeftijd weegt Lisa al 248 (!) kilo.

Pitch Perfect
Pitch Perfect

Lisa’s vriend is een feeder

Lisa is altijd al wat dikker geweest. Op 11 jarige leeftijd woog ze al 100 kilo. Hierdoor is ze vroeger eigenlijk altijd gepest.. Ze begon haar lichaam pas mooi te vinden toen ze haar vriend ontmoette. Hij gaf haar steeds complimentjes over haar figuur. Lisa kon hem eerst moeilijk geloven en dacht dat hij grapjes maakte. Toen vertelde hij dat hij op vollere vrouwen viel, en de twee begonnen met daten. Inmiddels woont het stel al 3 jaar samen en vliegen de kilo’s eraan. Lisa’s vriend blijft haar stimuleren om meer aan te komen.

Tóch wordt Lisa niet gedrongen om te eten, maar hij triggert haar wel. Dan aait haar vriend over haar buik en vraagt hij of ze nog wat te eten wilt. Het geeft Lisa een fijn gevoel.

7500 calorieën per dag

Vrouwen hebben gemiddeld zo’n 2000 calorieën per dag nodig, maar Lisa eet er 7500. Maar wat eet ze dan allemaal op een dag? In de ochtend begint ze met 5 á 6 boterhammen met kaas of worst. Al snel daarna volgt een pakje koekjes en 1 á 2 repen chocola voor bij de koffie. In de middag gaat Lisa graag voor gefrituurd eten; denk aan twee borden friet met 5 á 6 snacks. Dit spoelt ze vervolgens wel met een hele (!) fles Cola.

In de middag snackt ze met donuts en chips. Als avondeten eet ze meestal drie borden met aardappelen, groenten en vlees. Daarbij eet ze nog een kapsalon of pizza. In de avond snoept ze nog wat tijdens het TV kijken en voor ze gaat slapen eet Lisa nog een kapsalon of broodje kebab. Met honger slapen kan ze niet..

Geen zorgen over gezondheid

Je raadt het al; deze gewoonten hebben ook hun gevolgen. Door Lisa’s levensstijl kan ze sommige dingen niet meer als zelf haar schoenen aandoen. Ook staand werken kan niet meer, waardoor ze haar baan heeft moeten opzeggen. Tóch geeft ze haar seksleven een dikke 8,5. Hoewel ze niet meer bovenop kan, is de rest nog allemaal mogelijk.

Ondanks alles maakt Lisa zich geen zorgen over haar gezondheid. Ze is van mening dat iedereen een keer dood gaat, dus waarom zou je nu niet genieten?!

Side note; uh, ladies. Als het nog niet duidelijk was, don’t try this at home!