De horeca is hard getroffen door het coronavirus. Waar we normaal gesproken in deze temperaturen allang het terras op zouden gaan, met een cocktailtje in de hand, zitten we nu op ons eigen terras. Wanneer jij een tuin of balkon hebt, heb je in deze tijden geluk. Wij kunnen in ieder geval zeggen dat we het terrasje pakken en de gezelligheid best missen, en waarschijnlijk velen met ons.

live-optredens-corona-grolsch

De verlengde corona maatregelen houden natuurlijk in dat alle horeca gelegenheden gesloten zijn en we niet meer kunnen genieten van een borrel in onze favoriete kroeg. Gelukkig organiseert Grolsch live optredens van bekende Nederlandse zangers, zodat jij vanuit jouw eigen huis heerlijk kunt meezingen.

Live optredens via Instagram

Als we denken aan vorig jaar, stonden de kroegen op dit moment helemaal vol. De lente is aangebroken en dat betekent dat je langer kunt genieten van het weer, de mensen om je heen en hier en daar een borreltje. Maar ook feestdagen, festivals en buiten optredens. Nu dit niet gaat, kunnen wij ons voorstellen dat je dit gevoel mist en hiernaar verlangt, dat doen wij ook. Om toch een beetje een feest in jouw eigen huis te halen is er toch een mogelijkheid. Lees gauw verder…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Grolsch_NL (@grolsch_nl) op

Om de horeca in deze tijd een hart onder de riem te steken – en ons natuurlijk wat te vermaken, ook niet geheel onbelangrijk – heeft Grolsch live optredens bedacht. Digitaal, that is. Artiesten als Nielson, Miss Montreal, Akwasi, Rob Dekay en Diggy Dex zijn allemaal van de partij en zingen graag jouw favoriete nummers voor je. Hiermee wordt opgeroepen te doneren aan #helpdehoreca. Hoe je deze live optredens kunt bekijken? Dat is heel simpel. Via het Instagram account van Grolsch gaan de artiesten live en kun jij gewoon meekijken. Zo kun je gewoon genieten van live optredens, zonder er daadwerkelijk op uit te gaan ;-).


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Grolsch_NL (@grolsch_nl) op

Melanie Koning, marketing manager bij Grolsch zegt: “Voor de horeca in Nederland komt de huidige situatie hard aan. Grolsch vindt het belangrijk om horeca gelegenheden, normaliter onze klanten, een hart onder de riem te steken en te steunen in deze moeilijke tijden. Met deze ode willen we mensen in beweging brengen om de horeca in deze tijd te steunen en hopen we dat als deze periode voorbij is, alle horecazaken hun deuren weer gewoon kunnen openen.”

Haal jouw gezin of huisgenoten erbij en geniet van een avond vol muziek en gezelligheid.