De zwangerschapsaankondiging van Rihanna staat nog vers in ons geheugen gegrift. Haar blote babybump, low waist jeans en crop top: heel het internet had het erover. Lizzy van der Ligt maakte deze week bekend dat ze opnieuw in verwachting van een kindje is. En dat is een enorm geldige reden om haar babybuik à la Rihanna aan de buitenwereld te laten zien.

Lizzy van der Ligt babybump buik
Bron: @lizzyvanderligt

Babybump in low waist jeans

Afgelopen week maakten Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees met een schattige video op Instagram de komst van hun tweede kindje bekend. Vorig jaar werden de twee de trotse ouders van de kleine Jagger, die binnenkort grote broer of zus gaat worden. Op de video op Instagram was de babybump van Lizzy al goed te zien, maar op deze nieuwe foto nog beter.

Lizzy schittert namelijk op de foto in een low waist jeans met crop top. “Yup this is me pulling a Rihanna“, schrijft Lizzy bij de foto. Wat een héérlijk lookje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Tweede kindje

“We houden nu al van je”, deelde Lizzy gister bij een video op Instagram. Op het prachtige filmpje zien we Lizzy en Yuki op hun favo plek, namelijk op Ibiza. Zodra Lizzy zich op de video omdraait, is haar beginnende babybump al een klein beetje te zien. “Hope you turn out as good as Jagger“, schreef Lizzy vervolgens bij de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)