Super goed nieuws voor Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees, zij mochten woensdagochtend hun tweede kindje verwelkomen. Lizzy en Yuki hebben nóg een prachtig dochtertje erbij gekregen, vertelde de Kris Kross Amsterdam-dj woensdagavond aan zijn collega’s van Qmusic. Het stel is naar eigen zeggen “helemaal in de wolken”.

Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees kindje bevallen
Bron: @yuki.indy en @lizzyvdligt

Babynews

Babynews voor Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt: de blondine is bevallen van hun tweede dochtertje! In gesprek bij Qmusic liet Yuki — bekend van Kriss Kross Amsterdam — woensdagavond weten dat hij en zijn vriendin trotse ouders zijn geworden van hun dochtertje Suki. Vorig jaar februari kregen de twee al dochtertje Jagger, maar met de toevoeging van Suki is het gezin – voor nu – compleet!

“Met mij gaat het heel goed, maar ik hoefde niet zoveel te doen”, grapte de dj op de radio. “Lizzy heeft zich er goed doorheen geslagen en ja, vrouw en kind maken het goed.” Ook Lizzy laat even wat van zichzelf horen, op Instagram plaatst super lieve foto’s met haar net-uitgebreide gezin. “Suki Kempees. 07.12.2022. A new member of the family. We will love you for ever❤️”, schrijft ze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

Reacties

In de comment section regent het met felicitaties, hartjes en héél veel liefde. “Gefeliciteerd 🥰🥰🥰🥰”, reageert Monica Geuze. “Awhhhh gefeliciteerd lieverds! Geniet van elkaar ♥️”, schrijft Jaimie Vaes. En hoofdredactrice van Vogue Nederland Yeliz Çiçek reageert met: “Gefeliicteeerddddd lieverds! 🤍✨🤍✨”. 

Ook Robbert Rodenburg, Kim Feenstra, Mikky Kiemeney, Vivian Hoorn en Kaj Gorgels laten felicitaties achter voor de kersverse ouders.